Absurda drömmar som vanligt

Jag och Niclas möter gänget i en mataffär och vi ska handla. Vi ska ha chips, hittar påse med två sorter i samma men den vill inte Darya ha. Sen skriker Darya " - Där är Mattson!! och Skager!" vi springer fram till dem och tjafsar en massa. Jag tappar troligen bort mig. Som jag alltid gör.
Sen är vi i något hus. Jag står inne och kollar på när Niclas kramar Robert bland massa folk och säger " - Jag är inte arg." Typ alla vi känner är där. Sen går jag ut och får läsa lappen robert håller i. Men jag kan inte läsa, mina glasögon funkar inte och jag är förtvivlad. Men det handlar om en protest mot miljöförstörning som Robert tydligen brinner väldigt för.
Sen hoppar det och plötsligt är det natt och jag letar efter niclas och vart han sover för han är arg. Hittar honom i en fåtölj i min pappas sovrum, försöker få honom med mig men pappa vaknar, eller han halvsover och pratar i sömnen. Pappa som har haft med sig en tallrik med bär eller sylt i sängen, tappar ut allt i sängen under sig. Fast han sover fortfarande så jag måste hjälpa honom byta lakan medans han ligger kvar i sängen hahah jag tror niclas försvinner. Efter det ska jag försöka ringa honom men kan inte slå rätt nummer (typiskt) utan kommer bara fram till någon tant eller slår en 6 istället för en 3 och så där håller jag på.
Sen är det ny dag. Vi är på en mässa för Elins skola, de har haft skolprojekt om att göra plakat över länder. Elins grupp har gjort över asien eller nåt, uruk är med (pratade vi om i skolan i onsdag). En man kommer fram som är reporter och undrar vem som gjort arbetet. Jag och flum pekar på elin som står en bit bort och har dragit ner brallorna och kliar sig på rumpan haha flum springer fram och drar upp dem. Elin kommer fram och reporten frågar Elin varför de har en jättestor bild på Jennifer Lopez med i sitt arbete. Elin har någon bra förklarning och så var det inte mer med det.
Sen sitter jag elin och darya och nån mer och pratar. Jag försöker berätta om min dröm som jag haft ( på riktigt, hur cp är inte det ) Att jag elin och darya var vid Niagarafallen vid en nöjespark på semester och allt elin ville göra var att ta en flotte och åka nerför fallet. Jag och Darya får tvinga henne att inte göra det. Vi kom dit på en flotte. Här blir Darya arg och säger att det var en dålig dröm så får inte berätta klart haha men smyger in att jag letade efter fotorullar med för hade glömt det till min kamera när jag skulle till Niagara, panikletande som vanligt hahah. Drömmen fortsätter men minns inget mer.
Tror alla jag känner var med i den här drömmen som statister åtminstonde. Helt sjuk. Som vanligt letar jag efter niclas, darya är elak mot mig och folk jag inte träffat på flera år dyker upp hahha.
Ja det är roligt att sova. =)

crapy crap crap

är denna dag då jag inte fick gå ut i solen. Eller fick och fick. Försökte läsa så mycket jag kunde, lyckades få ihop 105 sidor och lyckades somna tre gånger under dagen hahah men så gav jag upp när Sofia sa att hon heller inte läst mycket haha så då styrde jag upp och städade istället så nu är det gjort! så reeeent! Imorgon blir det:
- Promenad
- Skola
-Köpa present
- Låna delkurs 3 böcker i kumla
- Städa pappas lägenhet, börja =)
- Hem och sova
yeyyyyy! När ska man läsa? haha ok jag har typ två lektioner i veckan men det är heltidsläsning om dagarna om inte mer.. längtar till sommaren!

Kom igen vi drar till Egypten!! Då ska jag ha en sån där duk med band runt och leka shejk hahhah

                                              image20

Så...

idag började en ny delkurs i skolan. Inte mycket lugn och ro. Nu kommer vi in på litteratur från antiken till medeltiden hehe todaystopic: Bibeln! Eftersom ingen skickat ut schemat så visste ingen vad vi skulle läsa och tills när så det är inte bara jag som är efter. Klåpare! Och så har vi på oss tills onsdag att läsa två romaner skrivna på vers på 350 sidor var! yeyyyyyy....not.
Så nu vet ni vad jag ska göra imorgon. Men vill ut! va ju så skönt och varmt i solen idag när flum och jag satt och väntade på träningen hehe vill sola och äta glass!!

Finns massor av tussilago vid skolan!! Vår!!

                                                               image19

Filmkväll

Var på kalas hos min moster igår hehe lite kakor lite tårta och sen va man mätt! Sen blev det filmkväll med flum och saara igen hehe stadsborna. The New World, va rätt orginell och bra gjord.
Men flum kläckte en bra replik på väg hem från ica! : "-Tänk om jag är utvecklingsstörd? Ibland har jag tänk på att jag kanske är det för att jag är tvilling. Tänk om jag är utvecklingsstörd men ingen vågar säga det! " hahahaha what? ja så taskiga är vi. Vi kom in på disskutionen för att flum vägde 2 kg mindre än mig när hon föddes haha född för tidigt.

image18 me and flum på nyår!!

Imogen Heap - Hide and Seek

...
Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well?
Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it?s just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?
What did she say?
...



Älskar det avsnittet

22 mars


                                                        image17

What a glorious day! Gjorde klar och lämnade in tentan en dag tidigare! hehe more time for fun. Hann till och med att träna power step med flum. Sen blev det medlemskväll på SF med Darya. =) The Number 23. Vi köpte godis innan men när vi kom dit så bjöd de på massa. Snälla SF! Popcorn, varma chips, cola, kexchoklad och parfym prover. De lyckades till och med att klämma in en frågesport om Jim Carey innan, Darya vann en bok! haha Mycket lyckad kväll! Vi åt nog lite för mycket haha tog två chips var och två cola!! Men är det gratis så. Filmen var bra den med, bra avslutning på en tentavecka. Nu är det helg!
 
                                                         image16



Oscar Wilde är han en vilde?

Usch nu får det snart vara nog med tentan, har hållt på i en vecka nu. Har inte alls mycket kvar men det svåraste =/ Imorgon klockan fem är jag klar! sen måste jag styra upp mitt hemska hem haha det är tvätt, papperskassar med grejor, disk och böcker överallt! Och imorgon är det dags för bion. Igen. hihi.

Första läsfria helgen på länge men är det lugnt för det? nej, fredag ska Linn och jag gå på stan och titta present, sen träning och niclas kommer tillbaka. Lördag är det kalas (i know darya) och så ska pappa flytta i helgen. Det är inte lätt =)

Och dummingarna Darya och Elin får roa sig i stockholm med Damien Rice! =)

image15

Hitta den här gamla bilden haha hittade annorlunda action figures i en affär i Gbg. Det riktigt strålar om Jesus haha

En gullig en

image14

Joshua Radin & Schuyler Fisk - Paperweight

been up all night staring at you 
wondering what's on your mind
i've been this way with so many before
but this feels like the first time
you want the sunrise to go back to bed
i want to make you laugh

mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight

happy to lay here
just happy to lbe here
i'm happy to know you
play me a song
your newest one
please leave your taste on my tongue
paperweight on my back
cover me like a blanket

mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and no need to worry

that's wastin time
and no need to wonder
what's been on my mind
it's you
it's you
it's you
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight
and i give up
i let you win
you win cause i'm not counting
you made it back
to sleep again
wonder what you're dreaming

Hey ho!

image13

In Your Face Daryades!

I know You love this!

image11

Coldplay- Warning Sign

A warning sign 
I missed the good part and I realized
I started looking and the bubble burst
I started looking for excuses

Come on in, I ve got to tell you what a state I m in
I ve got to tell you in my loudest tones
That I started looking for a warning sign

When the truth is
I miss you
Yeah the truth is
That I miss you so

A warning sign
You came back to haunt me and I realized
That you were an island and I passed you by
When you were an island to discover

Come on in, I ve got to tell you what a state I m in
I ve got to tell you in my loudest tones
That I started looking for a warning sign

When the truth is
I miss you
Yeah the truth is
That I miss you so
And I m tired
I should not have let you go

So I crawl back into your open arms
Yes I crawl back into your open arms
And I crawl back into your open arms
Yes I crawl back into your open arms


Det finns inge bättre än Coldplay! Så fin!
snubblade över den igen när jag kollade på The Last Kiss. =)

tips fixa hem soundtracket från filmen, you won´t regret it!

Hemtentan!

Vaknade klockan tio i morse av att någon ringde och ville se Gudfadern 2, på en gång! haha fick maka mig upp, åka till Ekershallen, köpa frukost och hem till snillet och filmen =). Vart mysdag idag med när han inte behövde  jobba idag.  Men hade tvätt  på gång så det roliga var tvunget att ta slut.  Har suttit  med  en fråga hela eftermiddagen men fick klar den! fast den var inte så liten direkt.  Man skulle skriva om tre olika böckers titlar och vad de innebar för handlingen/meningen i boken. En roman, en novell och ett drama. Jippieyayoo. Fick ihop tre ½ sida, det va max 4. Vet inte hur mycket exempel man ska ha bara, citat och sånt. Men ska träffa några kurskamrater imorgon och diskutera!
Nu ska jag ha mat; pitabröd och köttfärs, inspelat gammalt greys anatomy (besatt) och maybe some film.

balla balla

ps.usch vad dåligt det har blivit med träning.


ps2. fick en katt i ansiktet igår så har två rivmärken på vardera sida av näsan hhaha. Vad ska hon upp på kylskåpet och göra?


söndag

Började med min hemtenta igår! Det går faktiskt bra, fick 2 av 5 frågor gjorda, så jag fick lite free-time med niclas idag. Gick en långpromenad ut till Hästhagen i solskenet sen åkte jag till snillet och hans big-ass-tv! haha fast han hade inte de rätta sladdarna till datorn så det blev inge lost eller 24. Kollade lite Oceans 11 och Sällskapsresan. Och idag kollade vi på Gudfadern 1 och Den ofrivillige Golfaren haha så har haft det rätt slappt. Åkte sedan hem, åt tacopaj, kollade senaste Greys Anatomy (omg) och My super ex-girlfriend, som inte var så super =)
Det var min helg!
Imorgon blir det tenta igen och kanske lite träning? så kommer resten av min vecka se ut. Sen kommer Niclas tillbaka for-good på fredag och pappa ska ha hjälp med flytt till helgen. Som sagt det är tur att man inte har sina dagar planerade!




Fredag

image9

Längtar efter min snutt =) dumma sakab. Men imorgon kommer han hem, och hans nya tv! haha så då blir det lost! yey!

Blev inge bio igår, dumma jag hade kollat fel på dag haha så typiskt. Nästa torsdag är det. Åkte och tittade på film med Darya och Eric istället. Gick ju bra det med =) Syndade lite med glass men det var yogurtglass iaf! haha
Idag fick vi vår hemtenta. Mycket att skriva kommer det bli men det kommer nog gå bra. Man ska istort sett jämföra olika romaner med varandra.

Nu ska jag dra till flum och saara! vi va la fredag!

Längtar

image8

Jippie

Jag hittade något som jag trodde var borta!! Skivan som jag bränt alla mina gamla foton på. Allt från karlstad och framåt. Gud vilken lättnad, trodde den var borta för alltid!! Lycklig =) kommer lägga ut lite bilder på bilddagboken så vi alla kan minnas tillbaka och le. Nu kommer jag aldrig kunna sova, kommer bara titta foton haha det är hur MYCKET som helst.

image6

Mina två personer. Fulla och lyckliga hahaha

13 mars

Nu har denna dag också passerat. Fick en skön stund i solen. Katterna fick varsin promenad runt huset, haha de ville bara vara på gården och lukta på allt. Sen gick jag promenad med stavarna. Huvudvärken släppte, så skönt!! Orkar verkligen inte med det. Men två treo senare så..
Annars har jag väl inte gjort så mycket om jag ska vara ärlig. Läst och tagit det lugnt. Kollat greys anatomy som de sänder från början på eftermiddagen =)

Lagade god Lax och romsås!! Nyttigt

Vill ha tillbaka min pojk! Kumla har rövat tillbaka honom. Men nu längtar jag tills i övermorgon när Darya ska göra mig den äran att gå på bio med mig! haha Inget godis.


Minnen av Hajk på sommarmorron

Solen skiner! Kanske är det våååår!
Katterna och jag ska gå ut en stund, har ont i huvudet men man måste kämpa! haha

Kolla in min nya gästbok! Om man inte vill kommentera något inlägg. =) finns under länkar


lovely

Fick mig en skön promenad runt Örebro i vårsolen! så uppiggande och skönt. Hoppas det håller i sig.

Jag och Flum provade på Cardio Box idag hehe Var som boxning, mycket jobbigt och enormt svettigt! haha men grymt kul, man måste väl bli vassare på teknik bara. Rolig intruktör, han var väldigt energisk. Ska nog gå fler gånger.

Börjar nio imorgon, känns lite konstigt att gå upp tidigt bara ibland. Oftast har jag bara hemmaläsning eller seminarium senare. Tror inte jag kommer kunna sova nu men måste försöka.

Puss och kram

"Alla kan säga att han älskar någon, det betyder ingenting. Vad du känner betyder bara något för dig. Det är vad du gör mot männsikor som du älskar som räknas. Det är det enda som räknas."

Något som Pappan i "The Last Kiss" säger till Zach Braffs karaktär. Mycket sanning. Något att ta till sig.

12 mars

Kollade på Så som i Himmelen efter att Flum gick hem =) tycker om den så mycket. Sitter och lyssnar på Lenas sång.
hihih jag har en myskänsla

Melodifestivalen

Sålde min säng (stommen) idag. Kvinnan kom in, men den ska vi ha! hahah oki, femhundra i handen. Smidigt och snabbt. Sen har jag varit hos pappa hela dagen och hjälpt honom packa och rensa. I slutet av mars flyttar han ju ihop med Yvonne i hennes lgh på Rubecksgatan. Men för en vecka sedan fick han ont i ryggen så nu får vi hjälpa till. Rensade ut hans förråd som var fyllt av kartonger och grejer som bara flyttats med sedan vi var små så hittade mycket smått och gått. Hittade mina små bebisar som bytar färg på blöjorna om man doppar dem i vatten, om nån kommer ihåg den flugan. Och gamla skolböcker och massa teckningar. Och min dockservis =) Och utklädningskläder! dem borde darya komma ihåg iaf hihi.

Melodifestivalen spenderade jag hemma hos Jassi och Daniel i deras nya mysiga lägenhet. Halva showen gick bra sen kom mer folk som var festsugna så då blev det lite svårare. Men meldoifestivalen är ju inte direkt nån höjdpunkt på året haha hejdade inte på någon och satt mest för att se vem som vann. Va inte direkt spännande =)

Kollade ikapp lite på prisonbreak igår, spännande! Fast det har blivit lite av 24 syndromet, kollar man mycket så kan man gissa sig till rätt mycket. Inte så ofta man blir chockad. Men det är super ändå. Fast favoriten är ändå Heroes just nu, och snart kommer vi in på Lost hihi cant wait

Vem skulle ni vara om ni fick välja nån i Heroes? Eller ja kanske bara förmågan? Och Ni får inte välja "Peter" som kan få allas. heheh får fundera

image5

Hiro hihi

9 mars

Vavavavad har jag gjort idag? Gick upp, göra sig klar, pumpa cykel, cykla till skolan, tränade latinojympa, seminarie, cykla hem, läsa klart bok, diska halvt berg, göra rent kattlåda, cykla till niclas, handla, tv, taco och en massa prison break. Cykla hem, kolla gilmore girls, gosa med katter.
Imorgon sälja säng till kvinna, åka till pappa, äta god mat, biblan, hjälpa pappa packa, promenad, läsa, jassi och melodifestival. Weee tur att man inte har sina dagar planerade.

Tips. Hur man håller katter sysselsatta om man vill sova. Sprid ut torrfoder över golvet. Ger mer en match än en skål.


så roligt med gamla bilder. hihihi kan det vara 2002?
image6

Om ni inte har upptäckt det än finns det två sidobloggar om film och böcker jag läst! =) Kanske inte så överintressant med böcker ni troligen inte kommer att läsa men tycker att det är kul när man lagt tid på det genom kursen =) Många bra!

8 mars

Wee gick och hämtade mitt "nyinflyttad till Örebro" paket idag. 50kr gratis buss och 1000kr gratis böcker. Mycket lägligt! Usch har mycket att göra känns det som men inget blir gjort.

Får se om jag kan få mitt hår klippt ikväll av Linn iaf =)

7 mars

det lyckades inget vidare. det där med att gå upp tidigt hehe är något fel på min sömnsrytm. Fick lite läst iaf och sen har jag och niclas kollat ikapp heroes!! wee spännande.
Nu har vi bara lost, prisonbreak och 24 kvar att titta avsnitt efter avsnitt =) men det blir på fredag! Har fyra noveller att läsa över helgen men de blir sammanlagt 95 sid så det är ju ingenting, skööönt. Ser inte fram emot hemtentan nästa fredag.

Imorgon blir det push and lift! så skönt att komma igång med träning och allt. Tycker vi har varit duktiga och gått mycket senaste veckorna. Klapp på huvudet till Darya, flum och mig själv!




6 mars

Sov länge i morse men har ändå varit trött idag. Hade skola vid två, vara bara i två timmar sen var det jympa hihi. Kom hem åt sallad och kyckling, satte mig ner och gjorde en lista på allt jag behöver göra nu och i framtida dagar. Så jobbigt måste ringa hyresvärden om allt som behöver fixas, söka sommarjobb, börja kolla skolor till hösten, diska, handla, titta desperate housewifes, kolla vilken litteratur jag saknar till hemtentan nästa fredag, läsa, läsa, och läsa. Jobbigt. Tur att niclas är i kumla och att alla andra med har massa att göra haha så man har lite mer tid iaf. Men tänk på mamma som sitter och solar i Indien, fusk!

Imorgon blir det rekordläsning och sen kommer niclas. Ska kolla serier och umgås så nån kul "glimt" blir det iaf.
Sen åker han tillbaka till kumla igen och jag får fortsätta läsa hehe.

SKA gå upp tidigt imorgon. Ska tvinga mig själv gå en kort promenad på morgonen.

Wee kanske får såld min gamla säng på lördag! Money!

image3

5 mars

image2oki ska sluta lyssna på soundtracket till Dreamgirls. Det gör mig inte gått. Fråga darya som var tvungen att höra mig sjunga det i lördags hahaha. Är beronde och det behöver man inte. Wee....


Finns verkligen inget att se på tv på måndagar. Hittade reprisen av Andra chansen på svt24 vid tiotiden haha visste ju redan vilka som gick vidare så det var väl ingen hit. Men gjorde mig själv ett fotbad så det vart en skön stund ändå. Nu sitter jag och väntar på sex and the city =).

Imorgon är det seminarium och jympa-pass som är inplanerat!

fokus ligger på mannen med påsen men sen..

haha hittade den här. kommer inte ihåg vem jag fått den av men det var många år sen haha men fortfarande lika rolig.image1

..oki jag ska snart gå och lägga mig

... men först ska jag ge er alla ett löfte, för att ge det till mig själv funkar inte. Titta bara på nyårslöftena. Jag ger mig till slutet av april att gå ner 6 kg. OK? måste ha nån som kollar mig haha kan inte ge ansvaret till mig själv. Är inte pålitlig.
Sen ska jag spara mina pengar! Inga onödiga köp. Jag måste! promise..

va bra. nu Godnatt =)

Fun fun fun

Igår var det dags för den efterlängtade inflyttningsfesten/sexpartyt. Så kul. 12 tjejer och en tjej på 30 år som kom och visade upp deras nya varor inom sexleksaker hahha. Lustiga foton ett måste. När det var klart så försvann hälften som var nyktra, skulle jobba m.m. Resten förfestade på och drack Tequila Rose shots hahah. Bordet var rosa efteråt. Vissa vart lulliga, andra fulla och nån full som ett ägg som spillde tre gånger haha vi vet vem det var. Rolig. Sen kom jag och Darya på villovägar på vägen till krogen. Ett depåstopp hos Niclas med tårta och köttbulle. Vi störde nog så vi gick haha. Darya hittade en stolsdyna som fick vara cape resten av kvällen. Hahah så jag skrattade. Till alla passerande: Hej! Titta jag har en cape.
Så synd att batteriet tog slut i min mobil, skulle verkligen velat haft en bild av stolsdynan som stod rätt ut och som studsade runt med darya. Sen frimis. Crazydance med latinojympan-moves. Försöka få kontakt med folket. Sen dance battle på högtalarna. haha detta som verkar så bra och kul när man väl är där men som man ifrågasätter dagen efter hahah man ska inte ha hämningar. Ja sammanfattat var det en perfekt kväll.

Vaknade hos niclas, åt upp marängen i tårtan sen gick jag hem och tog reda på oredan hemma. Vin på golvet, ingen mopp och en massa illaluktande ciderflaskor =). Men det gick fort, sen läsa läsa och sist kom Pappa och Yvonne på besök klockan sju. Singstar och fika med donuts!  hihih

Nu blir det sova

ps. Mamma och Ingermar gifte sig igår! Bara två vittnen som fick komma för Ingemars barn kunde ju inte närvara. Men det gjorde inget, blir stor fest på påsk istället! Imorgon sticker de till Goa, Indien i tre veckor. Grattis! Vad köper man i bröllopspresent? Gärna förslag.

4 Mars

Me love Greys anatomy.

Först fick Darya mig fast med Gilmore girls maraton. Sen när jag sett dem så kom jag på att kolla alla Greys anatomy. Och då var jag ännu mer fast! Det är så bra. Man gråter hela tiden men får skratta också. Fast nu får man vänta en vecka tills nästa..
Börjat med Gilmore girls igen. Det är också beroendeframkallande. Fast bort med Logan och in med Luke igen! haha han är så mysig.

Var tvungen att kolla på uppträdandet i Little miss sunshine igen. Det är så bra. Se!!

2 mars

..redan, vad tiden går fort. Bra just nu så vi snart får vår! =)
Fick tillbaka tentan idag, fick överraskande nog VG! stolt över mig själv. Slog samhälls/kultur/universitetsfolket i deras eget spel hahha känns så, så vilsen som jag kände mig i början som naturvetare. =)
Imorgon blir det inflyttningsfest och sexparty! Ska bli så kul att samla alla! Måste komma ihåg att gå till systemet.

Kollade de resterande avsnittena av Greys anatomy igår. Så spännande. Älskade sista scenen när han går genom korridoren. Säger inget mer för er som inte sett =) Love it.
ps. När christina går och handlar en liten plaststol i 99cents affären haha roligast på länge.

Nu blir det Gilmore girls. Mycket att ta igen.

Weee!

Äntligen internet!! Ni vet reklamen för bredbandsbolaget som går nu.. "vår kunder är vana att det går snabbt" eller nåt liknande. Tycker inte direkt att det är sant haha 1 mån är inte snabbt i jämförelse med statsnätet som tar 3 sek att koppla in. Annars idag har jag bara läst läst läst som kommer bli vanlig vardag i fortsättningen. Delkurs 2 är 1800-tal och 1900-tals litteratur. Kommer ge små recensioner av böckerna jag bemödar mig att läsa om någon är intresserad =)) så man inte glömmer inför tentan =/. Det kommer även att bli mycket film, serier och en hel del katt.

Wilkommen till Kristin, vill du sitta på mitt sittunderlag?