Haha

haha den här kvällen alltså! Facebook, shala shala!! "har du wikipediat det?" och "du ser retard ut" får sammanfatta den. :D

Hahha

haha den här kvällen alltså. Facebook och "du ser retard ut" får sammanfatta den!


U can call me plumber Pettersson

Kvällen började bra, mys med mat till idol och sen inspelat På Spåret. Vilket jag insåg var ett jättebra intiativ då man kan spola förbi musikinslagen i programmet hehe vilket oftast är att föredra! Efter all cola jag druckit blev jag smått kissenödig och gick på toaletten. När jag ska spola märker jag att min onda toalett är tillbaka när spolningen inte fungerar. Eftersom min onda toalett har hälsat på mig förrut i veckan så blev jag frustread och tryckte lite extra hårt på knappen. Ooops, skulle jag inte ha gjort. Den svarade med att fastna där nere, hängandes lös och ville inte komma upp. Och med mer elände ville inte toaletten sluta rinna och fylla på sig själv med vatten var 20 sekund. Jag reagerade som man alltid gör i sånna här situationer och ringde min mamma. Så klart. Hon tipsade mig om att stänga av vattnet till toaletten för att slippa ljudet från toaletten. Kruxet är bara att det finns en kran som leder till allt vatten i hela lägenheten. Så fick stänga av och tänkte "jaha, det här blir ju en trevlig helg för mig och sandra haha". Utan toalett och utan vatten fram till måndag.

Iaf så fick jag ett snilledrag och tog min nagelfil för att ploppa upp spolknappen igen, men ingen lycka.. gick inte att rubba locket heller.. dumma toalett. När jag väl gett upp, stack jag ner nagelfilen igen bara för att jag inte hade nåt annat för mig men kom på att jag även skulle snurra på behållaren som spolknappen sitter i samtidigt som nagelfilen höll upp knappen. Lite snurr hit och lite snurr dit så PLOPP! Där satt den, som vanligt! Så nu går den att spola med igen! hihi och inget motstånd eller nåt. Total lycka når nyexaminerade rörmokare Pettersson!! Yeah I´m the greatest! Det jobbiga var att  bostadsbolaget hade inga jourtider överhuvudtaget utan var nåt akut så skulle man ringa sos alarm. Det var nära ögat!! Hade varit ganska pinsamt att ringa dit. Framgången firade jag med en ytterligare dusch då jag kände mig ganska ofräsch efter att hållt på bakom toaletten. Men eftersom jag är så bra så tillägnar jag denna till mig själv:



Så, nu har ni spenderat en kväll men min toalett! Good times huh!? :D

Äntligen fredag!

Skulle man säga om man hade haft en tuff arbetsvecka bakom sig, vilket jag inte har haft. Har varit ledig onsdag och torsdag och vet inte alls vart tiden tagit vägen.. men jag säger det ändå! Äntligen fredag! Bara för att det är så roligt hihi

I morse fick jag faktiskt masa mig upp vid halv åtta, om än motvilligt, har ju haft lite svårt med det där med självdisciplin när det gäller hur mycket jag får sova för mig själv. Har haft en intensiv övning i skolan under förmiddagen, så idag kan jag iaf säga att jag är rättmätigt trött hehe Men så får det vara.

Ska strax ta itu med min kaos till garderob och sen fortsätta städa lite i min lilla lägenhet. Klockan 17.00 ska jag iväg på spinning och sen ska jag belöna mig själv med god mat, idol, snacks, På spåret och framförallt cola! Me need! Ska bli skönt med en mysig hemmakväll alldeles ensam med katterna och sedan kunna gå och lägga mig lagom tidigt för att vara pigg imorgon när Sandra kommer på besök =) också nåt att se fram emot!

Och för er som undrar, så ja, jag ska spela in På Spåret och kolla senare efter idol.. för jag är en tant. Ni behöver inte vara oroliga.

ps. jag älskar blocket, man kan sälja allt! haha

Tack fröken Sandström



..för en mycket mysig helg =)

Milano Baby!

Nu är det klart! 1 januari ska jag, darya och lilla flum transportera oss bort till södra europa och besöka fina milano!! Ska bli så kul att få åka bort med tjejerna =)) Can´t wait!


Min morfar

Den bästa människan som jag någonsin har känt är inte längre med oss. Det skär så enormt i hjärtat när jag vet att jag aldrig kommer att få höra honom säga "älskade kristin" igen. Men detta är det bästa som kunde ha hänt för morfar själv. Han har varit sjuk en längre tid och åkte in till sjukhuset förra tisdagen för att hans kropp inte orkar med, dag efter dag har han blivit sämre. Jag är så tacksam att jag fick ett infall att jag följde med mamma upp till Lindesberg nu i söndags. Vi kände nog på oss det allesammans. Mamma, linn och jag och vår kusin marlene var där en stund och fick prata lite med honom även om han till största delen sov eller var förvirrad. När någon som man älskar har så ont och inte är riktigt sig själv, så vill man bara att att det ska ta slut och att han inte ska få känna någon mer smärta. Och så fick han träffa mormor en sista gång i går. Och det var vad vi alla hade hoppas på, att mormor också skulle hinna få ett avslut. Och så vart det. Jag tror att morfar väntade på henne. Hans livskärlek.

Ni som inte fått lära känna min morfar så kan jag berätta att en mer godhjärtad människa går inte att hitta. Han har tagit hand om allt och alla. Min mormor när hon haft svåra tider, min mamma och hennes syster Vanja när de vuxit upp och så har han alltid visat oss barnbarn att vi är viktigast i världen. Han har alltid gett oss kramar som känns att de betyder något, att de verkligen förmedlar vad han känner  och han har alltid haft lika svårt att släppa taget när man ska gå. Han har aldrig varit rädd för att visa känslor och haft ett otroligt tålamod som gör att hans och mormors kärlek hållt sig lika stark genom alla år, i över 65 år. Så nu går mina tankar till min mormor som måste ha den jobbigaste dagen i sitt liv. Och till min mamma som ger allt och lite till, till alla i sin närhet. Men som sagt så är vad som hänt det oundvikligt bästa, morfar blev 84 år, ett långt liv som varit fyllt av glädje. Men också av sorg, men det är så man lever livet.

Jag kommer alltid att minnas de sista orden som fastnade i mitt minne och som jag kommer att vara tacksam för resten av mitt liv, då jag minns min älskade morfar Thore.

"Mina flickor"

Joshua Radin och Schuyler Fisk



Jag är helt tagen av hans nya album "Simple Times", lyssna och beundra..