OMG

5 filmer för 199kr på CDON.com!! =) hih jag har beställt

Gårdagen

Satt som en tok och skrev hela dagen på ett PM som jag lämnade in idag på seminariumet. Hehe drömde till och med att jag letade fakta och skrev i natt haha vilken mardröm.. var helt yr när jag vaknade. =P

Men nu är vi klara med den här delkursen iaf! en ny börjar på onsdag. Så hann med att åka till kumla bibliotek och mamma idag, hittade fem böcker av min kurslitteratur! wee *snål*.

Ska strax iväg och jobba, hoppas att jag inte bli allt för trött.. känner mig helt slö redan nu hehe förhoppningsvis blir det bara häng!

Kram!

frfrfrfreeedag

idag bllir det:
skola
stan med darya
hemma med plugg
besök hos pappa
och förhoppningsvis fredagsmys =)

oh glorius weekend

du blir full med plugg


..och ettkalas hihi

DOP!

                                            image54

                                             Allas våran lilla Patrik döptes idag i Hardemokyrka =) Gullunge!

Tips!


http://www.youtube.com/watch?v=fm0T7_SGee4

-And you say Sorry like the angel heaven let me think was you-

love it

Torsdag

Vilken enormt produktiv dag! fast kvalitén varierade nog haha. Lyckades få migrän igår så var utslagen stor del av dagen så hade bara på mig idag med att skriva ett PM till morgondagens seminarium. Uj uj uj, tror jag skulle ge mig själv underkänt haha har suttit framför datorn hela dagen så är helt urblåst på information. Inte bra, vi ska även veta svaret på den andra frågan som vi inte skrev om haha lycka till med det, kommer knappt ihåg frågan. Så jag säger bara lycka till till mig själv. Skönt ska det bli iaf klockan 10.31 imorgon =) avslappningtid


Vill åka på semester!!!

Nu!

en undran

kan man veta hur det känns att man mår bra om man inte ibland mår dåligt? samma med att känna lycka om man inte ibland känner sig olycklig? Om man inte lider ibland känner man sig då bara likgiltig inför det vanliga?
Då kan jag nästan känna mig glad över min migrän, för stunden efter att den är försvunnen så känner man sig så fullständigt tillfreds och nästan lycklig. Som ett lyckorus efter en mardröm då det ända man kan koncentrara sig på är smärtan. Man glider liksom på moln.

Nu är det så att jag vet att lyckan sitter i pillrena jag tar men visst är det en skön känsla ändå! haha mina fellow teammates vs huvudvärk vet vad jag talar om...

=))

plugg plugg

håller på och läser om kvinnors rättigheter i antika samhällen.. har grekland kvar och det är det som vi ska skriva om i vårat PM till seminariumet på torsdag. Fast inte om kvinnor utan om politik och makt m.m. Sparta vs Athen. =)) läste avsnittet om historien om 300 igår.. boken kallade det meningslöst uppdrag.. inget hjältedåd där inte. På det stora hela var de rätt lika mycket dumma i huvudet som väldigt bra i athen som i sparta.. fast hejar på sparta för egen del haha ja, jag vet, det är en historiebok men jag hejar iaf... och för de som vill veta så vinner de i slutet.. för en kort stund hehe. No more


To the book

I Norrköping!

sitter och väntar på tjejerna, ska snart börja dricka och dra igång festen =) vart inge Tranås för oss.. lite missräkning av milen av någon hm hahah så blir elin-norrköping hela helgen!! och det är aldrig fel!

skola och jobb känns verkligen olika,, efter jobbet kan man slappna av men skolan är man aldrig ledig från... hehe märkbart, när man jobbat hela sommarn!! men nu är det verkligen inget jag tänker tänka på haha bara ha roligt!

Weeeeeeeee! Having fun my fellow citizens