Glömde säga..

Tack för en underbart rolig helg i Malmö, alla inblandade =) Det blev både fest och mystajm så you couldn´t ask for more. Man börjar känna sig riktigt hemma ; ) Nu får jag längta tills Darya kommer hit på besök istället, och förhoppnigsvis de andra tanterna oxå om de kan hihi.

Uppdatering

Nu ligger det lite nya bilder uppe på min väldigt tomma bilddagbok igen gott folk! haha har varit otroligt dålig på att uppdatera men nu finns det lite från i somras i alla fall och från vår fina malmövistelse i helgen!

http://kristinp.bilddagboken.se/

Och..

så iväg till skolan! Ska diskutera vårt fall om the Ivory-Billed Woodpecker, eller elfenbensnäbb som den heter på svenska =) Är den utdöd eller inte? Det ska iaf vi diskutera på vår redovisning imorgon hihi

Ta ta!!

Min Tid

Jag har varit väldigt dålig på att blogga på senaste tiden, ändå händer det så mycket hela tiden. Har inte haft kvalitéts tid helt enkelt haha. Detta inlägg blir inte så långt det heller men ändå.

Kan sammanfatta min vistelse här än så länge. Flytt i  spöregn, uppackning i mängder, tåg, ica-letning, besök av mamma, dammsugsinköp, nolle-march, mineral och bergartsanalys, nollning, korridorsförfest, kåren med special people, utbytesstudenter, baksmälla, besök av niclas, parken, bio och många nya underbara människor.

Hade redovisning idag i en kurs som heter Biovetenskapliga fallstudier. Det gick faktiskt över förväntan! Dock minns jag inte mycket av händelsen, tack vare blackout-syndromet haha men karolina tyckte att jag hade låtit lugn iaf! Jag pratade lite om några teorier, skrev fel på tavlan och så helt plötsligt tog tavlan slut när jag kom till slutklämmen =) men fick stajla till det lite snyggt hihi. GRAN -> ÄLG -> VARG bara så ni vet.

Imorgon har vi labb i samma ämne och då ska vi undersöka vårt eget DNA. Vi ska leka CSI och få ett fall där någon av oss är den skyldige till nåt brott! kommer bli kul! fast jag förstår inte ett endaste ord av manualen vi fått inför labben. Men men, det löser sig alltid.

=)