Ånnaboda


Ute dag i solen i Ånnaboda. kan det bli bättre än sjö o skog! Va så mysigt med alla som satt i skogsbrynet o grillade korv. Själva halkade vi runt på isen mest =) otroligt skön dag.

image82
  än finns det snö

image83
me love the woods

image84
The Petterssons

image85
Jag dansar eller nåt haha

image87
"Tat tata!"

image88
Solen glänste på isen =)

Sys-dag

Idag är det sys-dag som gäller! =) alltså systrarna pettersson ska hitta på nåt skojigt. Vi har inte firat varandras födelsedagar än haha (lite försenat eller vad) så vi tänkte att vi skulle göra det nu. Fördröjningen beror på att Linns present ämnade inte komma förrän i slutet av januari, från nånstans i mellanöstern haha kommer inte ihåg vad det stod på kuvertet men det var väl inte vad jag väntat mig hih. Jaja bättre sent än aldrig. Så vi ska börja med att gå o simma o visa upp våra håriga ben! haha Sen får vi se vad som väntar... :D Ska försöka baka nåt smarrigt oxå!

Och imorgon kommer Niclas tillbaka "för gott" från praktiken hihi så då tänkte jag laga nåt gott och sen blir det "På Spåret" final!! haha jag vet, vi har värsta pensionär-varning-fredagarna haha men det har blivit som en grej :D

Nu bär det iväg! Puss

En tisdag som vilken annan tisdag

Ska snart dra iväg till veckans sista arbetspass hihi är nämligen inne på vecka fyra där jag endast har tisdag kväll på schemat. Vilket leder till en ledig vecka!! Yey! ska bli skönt. Så vad ska jag göra med min lediga tid? Jag får INTE sova bort den iaf. Imorgon tänkte jag åka till kumla och spendera dagen med mamma medans hon är sjukskriven. Sen på kvällen blir det kanske bio, får la se. =)
Sen är helgen rätt så lugn och oplanerad! Ska bli sååå skönt. För sen är mina helger uppbokade typ 5 veckor framåt. Jobb varannanhelg, kalas,  resor,  kollo m.m  hihi men det är ju nästan bara skojiga saker så vad gör det.
Nu ska jag återgå till min älsklings serie som jag tittar på för andra gången hehe Men in trees!


Jag vill inte

gå upp tidigt och gå till tandläkaren vid 09.15. Han tar bara mina pengar. Den där Bertil.

image81

fotnot: namnet bertil är ett taget namn, personerna på bilden heter egentligen något annat.

Nu vart jag sugen

...på Champis!! haha hm vad otippat tänker ni nu men det är faktiskt så att champisfabriken ligger ett kvarter ifrån mig. Så, nu låter det mer rimligt eller hur? Inte det? då ska jag upplysa om att åker man förbi där, som jag gör varje gång som jag ska till jobbet, så luktar luften Champis. Så man blir sugen varje gång man ska till jobbet haha. Men jag kan faktiskt inte minnas när jag drack Champis senast. Så nu förstår ni mitt begär. Ska handla Champis imorgon. Take a Note!

image79

i-lands problem


  image78

Problem: Mitt sadelskydd är trasigt

Resultat: Jag blir blöt i stjärten när jag cyklar

Påföljd: Att det ser ut som att jag har kissat på mig vilket inte är så trevligt
 och så fryser jag så förbannat om min stjärt i nån timme efteråt.

Åtgärd: Hm ha platspåse på?
eller cykla med regnbyxor jämt
 vilket känns väldigt överarbetat...




Ett tips

Åk INTE och storhandla själv när man är drogad på treo och migrän haha hade en speciell tur för mig själv till det nya ICA i Eurostop. De hade byggt om så stället var GIGANTISKT! och där trallade jag omkring i kanske två timmar eller nåt med min gigantiskt vagn som jag lyckats välja ut på parkeringen haha hade roligt med mig själv iaf! Fast kände att det nog räckte när jag stod o sjöng för mig själv bland stövlar och målarburkar haha Det tog mig nog 15 min att välja ett kålhuvud för att jag hade så svårt att koncentrera mig.. Men hem kom jag iaf! Ett ICA-kort skaffade jag med.

Saker som jag inte hade behövt handla idag..
- trosor på rea (kan knappt stänga min byrålåda redan)
- ett örngott med texten "My Lovely Cat"
- ett 3 kgs kålhuvud som knappt får plats i mitt kylskåp
- en stor flaska avloppsrengöring (haha) hm kan väl vara användbart, men ett måste?
- en burk tonfisk. Jag hatar tonfisk. Men tydligen var det ett bra pris...
..eftersom jag är rätt fattig och behöver egentligen pengarna till annat men som man inte tänker på när man är lite yr i mössan.

image76

afterwork

..jag fegade ur haha vågade inte cykla hem så hoppade på en buss som tog mycket konstiga vägar.. men jaja jag kom hem iaf haha hel o utan blåmärken!

Vet inte vad det är idag men jag känner mig riktigt glad :D jag känner mig rikigt mysigt.. om det är en känsla haha

Nattmacka! sovgott

Söndag

Lyckats hinna med en tripp till IKEA med pappa och linn nu på förmiddagen innan jobbet =) ännu mer lyckat var att jag inte köpte någonting haha Linn skulle ha bokhylla o diverse saker nu när hon ska bo i sin lilla lägenhet igen. Åt goda köttbullar oxå!.. som vanligt hihi

Men nu är det jobbet som gäller! Hoppas jag lyckas ta mig hem ikväll på min cykel som står ute i adolfsberg översnöad. Lär ju bli spårigt som tusan...

Tjallala

Yeyy!

Ledig dag imorgon! hah har ju iofs bara jobbat 2 dagar nu men ändå ; ) ska ju jobba i helgen så.

Imorgon ska jag gå upp tidigt,  ta en promenad om det inte snöar, ringa till jobbet och klaga; tydligen tjänar jag mycket mindre än vad jag borde! Grr! Kankse åka o hälsa på min mamma som nu är hemma igen efter en semester i Vietnam och så ska Linn och jag ut på stan och planera bröllopsdukning!! haha väldigt långt kvar till sommarn men vi är så excited så vi har redan massa planer haha det är ju ändå rean nu hihi Sist men inte minst så kommer niclas hem till öret bara för fredagen så kvällen är spikad! O ja just måste tvätta oxå.. suck

Sen på söndag ska min roommate flytta tillbaka till sin egen lägenhet.. snyft.. kommer bli tomt...
men nu försvinner hon inte iväg halvvägs runt jordklotet iaf. =)  Och snart kommer en ny roommate hiih!

Ska köpa färg imorgon och äntligen ta ner min otroligt fula dörr så jag kan måla den och hyvla den eller nåt så den går att stänga ahah blir galen på dessa katter som under nätterna klampar runt på mig och tigger om stryk! Tror katten var uppe i 4 timmar eller nåt o bara gick omkring på mig o försökte slicka mig i ansiktet... vilket tålamod jag måste ha.. eller inte..

Spara eller Slösa? eller bara en oldfashion baglady - homedition

Är det bara jag som ibland får lust att bara rensa ut allt skräp man har och bara kasta bort massa, eller skänka eller sälja eller whatever! Har så mycket grejer i mitt förråd som bara ligger i lådor och bara stjäl en massa energi vid flyttar och dylikt. Fick en tanke häromdagen att jag skulle ta itu med det där någon dag nu när jag har tid över innan Darya flyttar in så jag blir av med en massa saker. Och så man kan få mer plats. Alla mina garderober är överfyllda med saker jag inte använder. Ska vänta tills Linn har flyttat dock så jag inte råkar slänga något av hennes stuff haha. Men seriöst, mina garderober. Vad som är sorgligt är att jag har massa skor och kläder och jackor och väskor m.m nedpackade i väskor o kartonger som står i förrådet sen Linn flyttade hit så vi skulle få plats. Dessa ting har jag inte ägnat en tanke åt sedan 31 maj 2007. Tyder inte det på att man lika gärna inte behöver äga dessa?

Ska ta en storstädningsdag när jag har samlat tillräckligt med energi till det och verkligen ta itu med garderober, skåp och mitt förråd! Bodde jag i hus skulle jag fasen ha loppis eller nåt för det finns nog en hel del godbitar gömda haha bara att jag inte orkar med dem själv!

Och när jag är klar med detta så ska jag ta itu med en storstädning. Går knappt att se genom mina fönster längre, är så grått av allt bildamm och smuts och så kattsnor så klart! Stop snoting da window!