Sista dagen

..kvar att plugga. Iofs är klockan 23 nu så blir inte mycket mer plugg hahah. Känns inte som om jag orkat brytt mig så mycket den här sista delkursen, har läst allt vi skulle men kanske inte hårdpluggat epokbegreppen och så, men men  får se hur det går! Fast känns ändå bättre inför tentan än förra gången =/ skulle behöva en dag till bara.

Plugg på dagen igår, på kvällen titt på Pirates 2 med Linn och Niclas och sen läste jag klart sista romanen innan jag la mig =) Sen ska man gå och lägga sig tidigt idag och gå upp tidigt imorgon, kommer nog inte bli så mycket sömn! men vad gör det, sen är man fri! hihi sommar!
Ska städa inför Linns flytt och sen blir det bara skoj i helgen =)

Sen inskolning på måndag, lets see hur det blir... skumma arbetsgivare...

Kiropraktorn igen på fredag och för Er som vill veta har jag inte haft huvudvärk/migrän sen jag var där andra gången och det är snart två veckor!! Och för Er som vet om mina besvär kan förstå vilken befrielse det är! Bästa som har hänt mig på länge! =)) lycka
Fast ska inte säga för mycket, rädd att det ska förstöras och komma tillbaka igen...=/

=))

Fortsatt plugg

                                                         image32

Håller fortfarande och försöker komma igenom Faust. Den är relativt lättläst men kommer ingen vart ändå haha nyss somnade jag mitt i läsningen, men som tur var, inte för länge. Sen har jag lite Tom Jones kvar. Denna delkurs har jag varit väldigt lat, eller jag vet inte vad jag gjort, tycker jag läst men ändå kommit efter. Jajja, som tur är fick jag hjälp av Sofia som var så snäll så hon gav mig sin sammanställning av anteckningar som hon skrivit in på datorn! Jättebra verkligen! Nu kan pluggningen bli mer konkret. Tack!

Tillbaka till plugget..

Mors Dag

Grattis alla mammor men allra mest min egen! Mycket bra dag tycker jag! =)) Puss och kram

                                                    image31

                                                               Morsdagkort taget i statsparken! =)

Söndag

Blir ytterligare en pluggdag idag. Är rätt trött på att bara läsa och läsa. Inge direkt fel på böckerna utan är pressen att läsa klart och tiden som hela tiden är emot en hehe. Men men. Det enda man kan göra är att läsa vidare. hihi

Nåt roligt får man ha iaf, mamma kommer väl förbi här på vägen hem från Hällefors och så ska vi fika för det är ju morsdag. Men Linn får fixa blommor och så, hon har ju mer tid =)

Grattis Allas Mammor! =)

Längtan

                                 image30

                       planderad Harry Potter-marathon innan premiären av 5:an. =) Ett måste.

Dagen

Var på besök hos mamma igår kväll igen. Vi käkade hamburgare och provade glasögon åt mina solbrillor som jag ska beställa. Sov över fast satt i sängen och läste tills två så fick inte så mycket sova.

Vaknade sju, för mamma skulle till Hällefors och släppte av mig hemma på vägen. så trött. Gick och la mig igen efter en stund och var på väg att försova mig hehe. kvart över elva fick jag tvinga mig upp och klä på mig för skolan haha köpte en banan och dricka för att pigga upp mig själv. Sen har jag faktiskt inte varit så trött.

Mötte niclas på stan efter skolan och åt lite sen raskt iväg till kiropraktorn igen. Mamma var med den här gången för att hon ville ställa frågor och anteckna haha hon är rolig. Sen följde hon med mig hem och som vanligt skulle hon handla mat åt mig.
Vad skulle man göra utan sin mamma? =)) jag behövde ju verkligen toapapper också.

Sen skulle kvällen spenderas åt plugg och läsning men blev sortering av bilder och bilddagboken istället =) man vet att man inte har tid men man orkar inte iaf. Fick tvättat iaf. Sen har jag hunnit med ett nytt avsnitt av The Tudors med. Spännande, men är enkelt att veta facit, bara att söka på wikipedia hahah de följer ju historien, men vill inte ha spoilers!!

Nu ska jag sova

Imorgon blir det läsa läsa läsa, sen flum och darya med "tjejig dag" som flum kallar det haha färga hår och klippa sig vill hon. hoppas det blir bakning med! =)

puss

Wee

Massa nya bilder i bilddagboken! Har suttit inne med mina bilder i mobilen sen januari men nu har jag köpt en bluetoothadapter så nu kan jag föra över! så massa nytt!!

http://kristinp.bilddagboken.se




Grattis!

Kattens födelsedag idag och Kissen häromdagen! 1 och 2 år har monstrena blivit. Pussungar. =))

image25

image26

Grattis Romeo och Zingo också!

image27

image28

så små, så små, varför kan de inte vara så jämt hihi

Äntligen..

lite mer ledigt! Mycket att läsa så behöver verkligen lite extra tid. Skönt.

Jag och Niclas cykla till spåret på Norr idag och jag sprang 3 km!! hihi har inte sprungit på år och dar, brukar bara stavgånga. Fast jag sprang/gick omväxlande så klart! men ändå. Kändes som om mina lungor skulle explodera dock haha men det får man ta när man har dålig kondis. =)
Katterna fick sig en liten promenad i nya selarna och sen blev det bio: "Blades of Glory", som snälla DG bjöd oss på med gratischeckar hihi. Riktigt rolig film, älskar napoleon-snubben!

Förhoppningsvis blir det kompis-häng i helgen också =))) vi träffas alldeles för sällan, och gör ingenting haha. Och sen försvinner Daryades stora delar av sommarn! snyft. Dumma kollo, men hon kommer ha kul och få pengar iaf ; ) hoppas min arbetsgivare kan ringa någongång och berätta när och var jag ska jobba, lite jobbigt, kan inte planera något! Tänk om jag får jobba tre veckor halv tid eller nåt.. då blir det fattigt hahah. Jaja. =) no worry. Tur att jag kommer att ha en roommate! Sys incoming 2 weeks!

puss

The Tudors

              image24


Ny serie jag fastnat på haha jag tycker jag läser och läser men ändå hinner jag titta serier. Konstigt. Den här serien är rolig att följa för den är historisk och man hittar lite anknytningar till det jag läser i skolan. Handlar om kung Henry VIII på sent 1400-tal, med kvinnor, krig, mord och intriger.. =) And a lot of boys. hihi känns som film. Spännande.

Vuxenpoäng



www.vuxenpoang.com

roligt! testa!

Jag fick 13 vuxenpoäng och var därför 24.6 år haha vet inte om det är bra eller dåligt!?

What?

Nu har jag varit duktig och gått promenad innan frukosten! Drömde massa konstigt igen i natt, men kommer bara ihåg en sak: Jag och Darya diskuterade hur vi skulle klippa oss och jag sa att jag inte ville ha kort. Darya tyckte jag var feg som inte ville klippa kort eller snagga mig, hon skulle minsann klippa så hon bara hade några centimeter kvar! hahah jag svarade lite skamset att jag inte ville snagga mig men att jag nog kunde klippa lite kort iallafall...

Syfte? haha nooo

Kiropraktorn

                                                                       image23

Var på mitt första besök hos kiropraktorn idag. Mycket rolig man haha värsta lustigkurren. Fast han var jättetrevlig och efter undersökningen var han helt lyrisk över mitt problem haha. Lärde mig mycket om mina problem. Att nacken och käkens onda sitter ihop visste jag redan från mötet med bettfysologen ( ja, jag vet min kropp är trasig haha) Men tydligen är jag överrölig och därför hamnar mina kotor fel, två stycken har fastnat på nåt sätt och de andra kotorna måste jobba mer och blir därför ännu mer överrörliga. Ja jag fattade inte så mycket men men. Var något om att det onda i nacken slog över så att jag fick ont i ansiktet med; alltså käken. Nerverna sitter ihop, typ som att man får ont i armen när man får hjärtinfarkt.
Men min vänstra käksida är sen också, så höger tar mer stryk. Sen är mina pupiller långsamma med att dra ihop sig för ljus så det gör migränen värre. Hahah han kunde mycket den här mannen.
Först sa han att vi inte skulle börja behandla förren om några veckor eftersom de skulle flytta men så kunde han inte hålla sig sa han, han var tvungen att fixa lite haha. Så han vred mina kotor och tryckte på ryggen och hade sig. Fy fa vad det knakade!! Roligt var det när han skulle undersöka mina nerver, stämgafflar och nån mystisk grej som han rullade på mig. =)

Hoppfullt är iaf att han var så glad själv, "inspirerande" uttryckte han det, att han kommer kunna hjälpa mig så bra. typ 70% av migränen kanske han kan ta bort. Om man kan återproducera smärtan, alltså trycka på punkter, och framkalla huvudvärken så kan man också få bort den!
Jag hoppas verkligen! Min treokonsumtion är verkligen ett bekymmer. Han kallade det "som knark" haha.

Lycka över hans glädje över att kunna hjälpa. =) Nu måste jag köpa solglasögon, såna måste jag tydligen ha.

En rolig sak...

jag kom på det när jag var ute på promenad! Min adress kan bli en rebus. Det är det inte allas som kan. Alltså med nummer och utan massa minustecken, bildligt talat! hihih tänkvärt.

En svan + en å + en allé + en älva + nån som ber

hihi

1 maj

Har precis varit ute på en stärkande promenad i (o)solskenet. Men var varmt ändå! skönt att röra på sig. Annars har dagen blivit ägnad åt disk, städ och plugg... som vanligt. Men nu ska jag göra nåt skoj. Vet inte vad än bara. hihi

Igår var det valborg och vi var hos Darya på studentgatan och Festivalborg. Festivalen sög rejält hahaha inge folk alls och ingen seriös musik att höra på. Lite roligt fick vi iaf inne på bärseback som var fylld av skumma roliga människor..att titta på. =))
Flum som var full, gav höjdpunkten på kvällen med sina frågor om smygsex hahah mycket skumma idéer har hon.
"Har ni onanerat i smyg?" vem är det man smyger för, brukar man inte vara ensam haha

imorgon är det första dagen på delkurs 4 i skolan. Intressant. sen ska niclas tvätta (haha) och sen kanske det blir kumla till kvällen. Träffar mamma väldigt mycket mindre i jämförelse till hösten/vintern hehe när jag bodde i kumla och var arbetslös då pratade vi i telefon flera gånger om dagen och vi träffades mycket mer. Blir annorlunda på två mil och med skola  =) är så mycket hela tiden nu...

MAT!