...

Snart är min jobbarhelg slut och det känns skönt! har varit så otroligt trött och seg sedan vi kom hem från malmö i tisdags =) har liksom inte sovit ut någon gång.. problemet är att jag är trött hela dagen och sen efter klockan nio så blir jag pigg, så då vill min hjärna gärna hitta på något =P
Igår lyckades jag t.o.m att somna i parken haha vaknade av att det var molnigt och kallt och att två gubbar på en parkbänk glodde på mig. Var bara att rätta till håret och snabbt rulla ihop min filt och traska hemåt haha fick mig iaf en liten umgängesstund igår kväll innan jobbet. Kollade på när herrskapet grillade och hade kul =) bäst var min "svarttaxi" med bästa musiken.

Mmmmbop

Malmö

Två dagar in på resan och det är hur mysigt som helst! =) vi har saknat vår fjärde hälft hihi mycket. Imorgon fortsätter äventyret kallas semester i malmö med elin, flum, darya och alex! Då står midsommarfirande på schemat med grillning och hela kitet.

Over and out

hiihi

Helgen som gått..

Helgen som gått har varit väldigt lugn och skön men samtidigt väldigt rolig. Mycket spontana händelser som varit underhållande.

Efter en visit hos mamsen i Kumla i fredags blev det en filmnatt tillsammans med tjejerna. Med tacosvullning i stora lass och diverse snacks började vi kvällen väldigt peppade på att bli riktigt skrämda. Men som vanligt med gamla hederliga filmer är det mer underhållande att påpeka och skratta åt filmen i sig (t.ex att folk inte kan sluta gå in på haunted toilets, lador och stugor utan flyktvägar). Vi hann med de fem första "Fredagen den 13" filmerna ( dock somnade jag efter halva 5:e filmen =P) som alla verkade gjorda efter samma manus, men det var roligt att leta efter återkommande scener och invänta den där sista efterlängtade skrämselpunkten som fick oss att skrika till och dra upp filtarna över huvudet allihop! haha vanligtvis inträffade detta inom de sista 5 min av filmen så man kunde förbereda sig när man väl lärt sig systemet haha. Mycket rolig kväll, det måste vi göra om!

Lördagskvällen blev också väldigt spontant rolig. Efter mat och fotboll hos pappa och yvonne hamnade jag hemma hos saara där vi roade oss att kolla på gamla bilder. Efter en uppryckning hamnade vi på Njuta där det blev ett glas vin och folktittning i björnstugankön haha mycket underhållande. Kvällen avslutades med sommardrink på O´Learys med tjejerna och Haase. Vissa fick ragg som dem inte bad om haha och diverse restaurangtillbehör också!! roligast haha

Idag har verkligen varit slappaste dagen.. tittat på massa film, gjort ett ryck med att diska och en cykeltur runt karlslund med Linn.

Men imorgon då blir det date-dax! Då ska jag och min nyfunna date på gratis bio där vi får sitta brevid varandra till skillnad från flum som får sitta framför sin haha ; ) Hoppas på mycket skratt



Uppdatering

Min lille snutt har en infektion så han kommer få äta pencillin i 10 dagar!! Veterinären skrapade bort de första sårskorporna för det ligger infektion under dem sa han men nu lyser det två stora köttsår på min lilla kisses panna. Djur borde inte få bli sjuka, de kan ju ingenting göra. De kan ju inte säga till heller om nåt gör ont. Känns skönt iaf att vi fick en tid så snabbt så man inte behövde oroa sig i flera dagar. Veterinären sa att han kommer nog bli bra på bara några dagar. Försvinner såren så är han frisk =) och det känns ju skönt. Vad som känns mindre roligt är att jag inte kommer att vara hemma så någon annan kommer få pyssla om sjuklingen. Men jag litar fullt ut på Linn, hoppas bara det löser sig med midsommar nu. Nu återstår bara problemet om hur man ska få honom att svälja en tablett två gånger om dagen haha detta kan bli ett äventyr..


fredag 13:e

Idag måste jag göra vad man minst vill göra nämligen besöka veterinären. Min lilla bebis måste tittas till för han har massa små sår i pannan. Upptäcke det härom dagen men de verkar bli fler och idag när jag vaknade lös det rött för att det blödde! =(( men som tur är har jag fått en tid redan om några timmar så jag slipper gå och oroa mig så länge, hoppas jag. Nu ska jag gå och ha ont i magen tills 12.45..

Sommar sommar sommar



Även om vädret var väldigt blandat så lyckades jag och linn genomföra en liten utflykt till Ånnaboda igår =). Det var jättemysigt, gick naturstigen på 6 kilometer och sen plockade vi fram engångsgrillen och grillade hamburgare. Först hade vi fint väder men sen började det regna lite så vi fick kura ihop oss under en gran haha och under en filt som linn hade med sig så det var riktigt mysigt iallafall. Efter det blev det storhandling på Willys, men det var mer nödvändigt än mysigt ;-)