A thought

Vet ni vad jag tänkte på i natt. Jag funderade på vem som hinner med allt som man ska göra på en dag.. Skola, jobb, plugga, träna, diska, städa, umgås, laga mat 3 ggr om dan, handla m.m m.m.
Jo! Jack Bauer så klart. Han skulle min kiropraktor vara stolt över. Han skulle då minsann hinna med allt och mer därtill. Han behöver inte sömn, mat, toabesök..


hihi

ÅH!

PENGAR idag!! hihih vad ska jag göra med dem? jo betala räkningar! hahah

Jobba jobba jobbjobb

Kommer inte hinna så mycket annat än att jobba den här helgen. Tycker alltid att den här schemalagda helgen är jobbig och brukar få tag på nån att ge bort några pass till men inte denna gång... Men får tänka på att jag får extra pengar inför julen!

Nu ska jag sätta mig o läsa och äta innan jag börjar =)


Aaaah

Så skönt. Äntligen en dag av lugn och harmoni. Hade seminarium imorse, kom hem åt och däckade =) skönt med lite vila... sen fick jag överskottsenergi och ville hitta på nåt så det blev en tv-kväll hemma hos flumsan. Mysigt mysigt med goda mackor o varm choklad. Inge plugg, inget städande, inget jobb för en gång skull..

Imorgon blir det dock att ta itu med nya tag i läsandet och sen en tripp på stan med sandra =) och för att inte glömma bonde söker fru!! haha

Åh vad jag ser fram emot julen!

...

Jag återkommer när jag har mindre att göra... så där tisdag klockan 13.00 kanske hahha

tjippens

Nu drar jag och mams till norge! hörs på söndag! hihi

...om vi inte hamnar i snöovädret.. heheh då får vi bo i oslo ; )

03:30

Nej men hej jag är uppe

hahah fråga mig inte vad jag har gjort den senaste timmen, minns knappt...

otur som jag hade fick jag migrän igår så sov en stund på eftermiddagen och sen gick jag och la mig halv nio.
vaknar halv ett och huvudvärken är väl sort of borta.. men jag var iaf klarvaken och svinhungrig..

fixar några mackor och slår på inspelat bonde söker fru.. =)

efter det fastnade jag framför ett sånt där jobbigt spel-program med programledare som jag hatar, de är så käcka men kunde inte sluta titta haha

men nu sitter jag här.. kanske skulle försöka sova igen, ska ju ändå upp och plugga hela dagen imorgon.....


weee om ett dygn är jag halvvägs till norge, ska bli sååå roligt!

goodnight

Freeeeeeeeeeeeeeeeeee

Idag blev jag efter mycket om och men, klar med min hemtenta! Mådde asskumt igår, vet inte vad det var, så kunde inte hålla mig uppe längre än till halv tio. Så la ner tentaskrivandet för kvällen. Väl i sängen kunde jag inte sova på flera timmar fast jag kände mig helt utslagen, gick upp för att dricka vatten men kände mig typ drogad... konstigt.

Nåväl nångång under natten somnade jag väl för vaknade vid tio i åtta för då kunde inte katten hålla sig längre. Hon hade legat och spanat in mig och hon kände nog på sig att klockan skulle ringa snart haha upp och ge odjuren mat och processen med att skriva klart min hemtenta som skulle vara inne klockan två idag. Dålig planering som alltid.

Det går bra med skrivandet men det tar tid så ringer till jobbet och säger att jag inte kan vara med på personalmötet som jag lovat.. vad ska man göra? Klockan tio i ett slänger jag på mig några kläder, sätter mig på cykeln och cyklar som en galning. Efter typ 2/3 av vägen känns det som jag ska få en hjärtinfarkt eller nåt haha men det gick. Till biblan och skriva ut, till forumhuset och lämna in tentan vid halv två. Jag hann! haha
Jag ska upplysa er om att jag inte var sist. Såg flera stycken som jag kände igen som var lika oplanerade som jag. Mötte Natalie som såg lika trött och härjad ut som jag =)

Skyndar mig med att krafsa ihop mina timrapporter som ska vara inlämnade senast den 5:e för att få lön överhuvudtaget, så måste hinna förbi kontoret innan jag ska ut till adolfsberg på en förflyttningsteknik-instruktion klockan 14.
Springer in på kontoret och där håller fortfarande mötet på! hhaha lite lättad. Är med de sista 10 min, innan förflyttningstekniken.

Klockan kvart över tre är jag tillbaka till kontoret för att hämta min cykel, på vägen handlar jag mat, eftersom jag kommit på att jag inte ätit något på hela dagen haha! cyklar tillbaka till adolfsberg då jag börjar jobba klockan 16! Fick i mig en baguette och så rullar kvällen på...

Ska jag vara ärlig så är dagar som dessa icke att rekomendera. Aldrig igen, så jäkla stressad. Var dunder säker på att jag skulle få migrän under jobbet men jag klarade mig som tur är.

Nu mår jag asskumt hehe trötthet och brist på vad vet jag, ska nog gå och lägga mig. För imorgon ska jag ha sovmorgon och filmmys och allt sånt som jag tycker att jag förtjänar =) dock måste jag diska, tvätta, dammsuga m.m.... it never ends... haha men jag är lycklig ändå

Tror jag fick mig en sammanlagd träningsrunda på över 2 mil idag..