Secondhandshopping-dag

Det gäller att roa sig när man har snålt med pengar =) Gick runt Skövde på fem timmar och hann med Röda Korset, Gengåvan och Stil, vilken bilderna är i från. Sen blev det lunchbuffé på Helénsgården.. Mmm! Och snart så blir det fest!!




Från vänster: Mycket fin klänning gjord i Finland, dock ganska dyr. Svart konstig brottarklänning som  jag inte alls förstod mig på. Lyxiga provrums attiraljer. Smått och gott, och ja, jag åt tills jag fick ont i magen.

Fredag forts.

Kvällen har spenderats med min fredagsdate Mr. Oldsberg. Och med Darya och Alex! På andra sidan mobile-space. Det är rätt, vi måste få fler männsikor in i den här pensionärsrörelsen :D Älskar På Spåret, fast jag nästan aldrig gissar rätt haha but thats life!



Sen tittade jag på komedin Zack and Miri makes a porno. Filmen var väl rolig och lite smått underhållande men ingen enorm skrattsuccé om jag får säga så =) Väl förrutsägbar men är en sån där film som är "lätt"tittad och som är underhållande mysig en fredagskväll som denna!



Sen är det en hobby för sig att räkna skådisar i dessa typer av filmer där filmskaparna använder sig av samma "kompisgäng" ofta. Ni vet efter Seth Rogen följer ju ofta killar som Justin Long m.fl. efter Adam Sandler följer Rob Schneider. m.m. Ni kanske kommer på fler? I den här filmen satt jag och funderade på var killen som spelade Lester hade sin tjocka följeslagare "Silent Bob"? Han borde ju dyka upp om teorin om kompisnätverket stämmer.. sen visade det sig att det är följeslagaren som har skrivit och regiserat filmen! haha Det tyckte jag var skojigt. Det är roligt att ha teorier om filmer. Fortsätter att späda på min övertygelse om att det alltid finns en john eller jack i de flesta produktioner. Det är en tumregel i den fiktiva världen kallad Hollywood.

Och inte att glömma. Tittade det nya avsnittet av Lost. Slutar aldrig förundras! Vill bara se mer. Är så spännande. Och det finns en Jack och en John. I rest my case.

Fredag

Hade den nya kursens första seminarie idag! Gick faktiskt bra, vi tjattrade och diskuterade kring ämnet Hållbar utveckling, som också är namnet på kursen vi läser. Är intressant, man lär sig så mycket. Innan det lunchade jag och Karolina i skolan med våra matlådor för tredje gången den här veckan haha det är så mycket roligare än att äta ensam hemma. Har saknat henne så är mysigt att få sitta och prata lite med henne när hon väl är i Skövde. Idag hade hon med sig lite presenter från Sydamerika, och det tackar man ju inte nej till!


Sjalarna var från Ecuador, Örhängena från Peru och armbanden från Bolivia!.. om jag nu minns rätt haha. (exkl. tjock katt)

Min helg i bilder




Lejonets unge

Var på teater när jag var hemma i Örebro i helgen.  Dramat hette Lejonets unge och spelades på länsteatern alltså gamla teatern i stan (vid slottet). Var ett sekelskiftsdrama om äktenskap och kärlek av Frida Stéenhoff från år 1896. Hon var kvinnan som myntade begreppet feminism! Det ni =)


Tidslös klassiker

Jag kan aldrig få nog av den här bilden haaha hittade den igår natt i mina arkiv igen ; ) Första tittar man på gubben med påsen..





Inget att tillägga


 

Hihi

Igår var det Rockpub på kåren. Var där och kollade läget, var riktigt trevligt! Var jag, Emelie, Henke, Daniel, Aldin och nya korridorstjejen Therese!




Första dagen

Det var första dagen på nya kursen idag. Var i skolan hela dagen och gjorde massa nytta! haha Emelie och jag hann också med att gå på skolans studentmässa för nya studenter och plocka på oss en massa roliga grejer! :D Nu är vi ju inte riktigt nya men vi såg så glada ut så det gick så bra så, ingen som vet hihi. Vad som hamnade i gottepåsen var:
- Tre T-shirtar (oja, vi gick två gånger)
- Nyckelrem, en röd och en svart
- 4 röda stiftpennor
- Kulspetspennor från Studenthjälpen
-En turistkarta
- En karta över Billingen
- Två reflexer
- Två rosa disktrasor med fina logor på!
- Lite godis.. ( inte till mig)
-Två Nyinfyttadtidningar med gratiskuponger i.
- Två skolkalendrar med fler gratiskuponger i..
- och till sist 15 kondomer..
hahah det sista var roligast. Mannen som höll i korgen med kondomer log så fint. Nu är det inte så att jag ska ha allt själv utan jag snodde med lite till Karolina också som kommer hem på fredag ifrån Sydamerika! Ska bli såå kul att få henne tillbaka :D



Kurserna vi började idag verkar roliga båda två. Den ena är Ekologi B och den andra heter Hållbarutveckling där vi ska examineras på våra diskussionsfärdigheter hehe. Ska bli intressant. Men det roligaste, men också det svåraste är att vi också ska göra ett projekt i grupp sammanställt av Miljöbron på en kurs- och stiftgård i Skara. Men det kommer jag berätta mer om senare :) blir studieresa på tisdag!

Nu ska jag fixa iordning mig lite, råkade somna efter skolan ehehe vaknade med dregel över hela kinden :P haha. Ikväll blir det Rockpub på kåren med lite skojigt folk!

Träningstart!

Idag tog vi tag i saken och köpte varsitt Spinningkort på Friskis och Svettis, jag och Emelie! Eller ja, än så länge är det Emelie som har betalat eftersom mitt CSN dröjer.. =D Ska bli så kul och skönt att komma igång och röra på sig. Det behövs VERKLIGEN. Vi körde ett pass sen också och jag var helt slut efteråt hehe måste verkligen få bättre kondition. Men nu är jag på rätt väg iaf!



Resten av dagen har jag dock inte gjort nåt vettigt hehe blir lätt så när man är ledig förstås. Efter att flickorna hade åkt i går så hade jag tänkt att städa lite och diska men det ser tyvärr likadant ut idag. Får fixa det imorgon ; ) Blev en filmkväll istället på Bataljonen 7 med The Prestige och Evil dead 2 (oerhört komisk). Kom inte i säng förrän 4 kanske, men idag blir det desto tidigare hihi tack vare träningen! Äntligen kan man få känna sig trött.

Vinter



Det har snöat i Skövde under natten =) Skulle man ta o köpa en pulka kanske?

Helt otroligt!

Joshua Radin och Ingrid Michaelson - Sky



Äntligen!! Äntligen ska man få se denna underbara man live! =) Jag och Darya ska åka till Stockholm i slutet av mars och få lyssna till den här sagolika rösten. Bara nåt jag har drömt om förrut.. Finally! är väntan snart slut.. *lycklig*

Har iofs börjat älska Ingrid också så skulle hon följa med skulle jag verkligen inte klaga.. snarare gråta glädjetårar! :D

Torsdag!!

Är så mycket jag borde göra! men kommer aldrig till skott hahah borde städa, diska, gå ut och gå och framförallt borde jag plugga! Speciellt när vi fick en extra dag att plugga på till tentan =) Men jag har verkligen ingen lust...

Men jag måste vara klar till 20.37, för då kommer bästaste Darya in med tåget på station!! hihi kommer bli en riktigt mysig och rolig helg när mina tjejer kommer hit! Puss!

Under construction



Tänkt fixa till min blogg lite, men kom på att jag verkligen inte har tid för det nu hehe så det får bli efter tentorna!! Så får vara lite på sparlåga så länge =) see ya at the weekend!

Hihi

Jag vet att jag borde plugga men finns så mycket annat roligt att hitta på! tex att göra om sina bilder till polaridbilder =)


Som ett brev på posten

En trevlig överraskning väntade i brevlådan idag när jag kom hem från skolan! Ett brev med ett medlemskort till friluftsfrämjandet hade jag fått, men fattade inte först vart det kom ifrån haha men så slog det mig att emelie hade sagt nån gång att "en födelsedagspresent kommer på posten i framtiden"!! hihi Så, tack så mycket emelie! Ska bli kul att hitta på nåt och följa med dem ut när de anordnar nåt hihi. Som sagt, nu när jag har mina stövlar, vindjacka och min nya sovsäck haha.



Mina dagar fylls av böcker och plugg.. vet inte om jag blir någe klokare..

9 januari

Plugget går bättre idag! Kom faktiskt upp rätt skapligt, gick iväg till skolans bibliotek och satte mig där för att läsa. Nu är jag hemma på matpaus. Får se om jag vänder tillbaka till skolan eller om man kan få ro här hemma till att fortsätta läsa =) gäller väl bara att ha lite disciplin! Vilket jag oftast inte alls har.

Annars blir det lugn hemmakväll här hemma senare med Emelie hihi skönt att inte göra någonting just nu. Blir väl nån film hih. Och På spåret! Inte att glömma =)

Saknar mina flickor!!! Hoppas de kan komma hit nästa helg och hälsa på mig, så vi kan ha skövdemys! Behöver mycket sånt nu. Ska bli skönt när tentorna är över.

8 januari

Mitt pluggande går inte alls som jag tänkt. Tanken var att jag skulle sitta som en galning och läsa nu när jag kommit hem från semestern.. men icke.. gårdagen gick åt att hämta katterna, storhandla och städa iordning min lägenhet. Idag kom jag iväg till klockan tre och satte mig i skolan för att få lite lugn och ro men gick hem för att jag hade så ont i huvudet. Som vanligt vid den här tiden i månaden ;P därefter gick några timmar åt för att vila och att bli av med huvudvärken. Nu sitter jag här vid tjugo i elva på kvällen och har läst ett kapitel! haha det är skrattretande. Aja jag tänker inte stressa upp mig för det. Det går som det går!

Nu håller jag på och kokar min egen grönsakssoppa, mums!

Bättre lycka imorgon ms.P

Milano Baby!

Tack för en underbar resa bästa flickorna!!



"Aaaakkktttaaa miiitttt ääääppppllleeee!!!! det blir hååårt!"

2009

Gott Nytt År!! Nu sticker vi till Milano!! See ya on da flipside hihi