Fredag forts.

Kvällen har spenderats med min fredagsdate Mr. Oldsberg. Och med Darya och Alex! På andra sidan mobile-space. Det är rätt, vi måste få fler männsikor in i den här pensionärsrörelsen :D Älskar På Spåret, fast jag nästan aldrig gissar rätt haha but thats life!



Sen tittade jag på komedin Zack and Miri makes a porno. Filmen var väl rolig och lite smått underhållande men ingen enorm skrattsuccé om jag får säga så =) Väl förrutsägbar men är en sån där film som är "lätt"tittad och som är underhållande mysig en fredagskväll som denna!



Sen är det en hobby för sig att räkna skådisar i dessa typer av filmer där filmskaparna använder sig av samma "kompisgäng" ofta. Ni vet efter Seth Rogen följer ju ofta killar som Justin Long m.fl. efter Adam Sandler följer Rob Schneider. m.m. Ni kanske kommer på fler? I den här filmen satt jag och funderade på var killen som spelade Lester hade sin tjocka följeslagare "Silent Bob"? Han borde ju dyka upp om teorin om kompisnätverket stämmer.. sen visade det sig att det är följeslagaren som har skrivit och regiserat filmen! haha Det tyckte jag var skojigt. Det är roligt att ha teorier om filmer. Fortsätter att späda på min övertygelse om att det alltid finns en john eller jack i de flesta produktioner. Det är en tumregel i den fiktiva världen kallad Hollywood.

Och inte att glömma. Tittade det nya avsnittet av Lost. Slutar aldrig förundras! Vill bara se mer. Är så spännande. Och det finns en Jack och en John. I rest my case.

Kommentarer
Postat av: Darya

Haha! Du är rolig! Jag ska också skriva om filmen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback