Walla!

sköna dagar!! ledigt efter de 14 timmarna jag gjorde i söndags. Rätt tomt på jobb tills nästa torsdag, så ,igår grilla vi hos mamma, idag har jag haft sovmorgon och hjälpt Linn "flytt"-städat hennes lägenhet och gosat med Niclas. Imorgon ska jag öööööööööööh, inte göra nåt? hihi så skönt.

På fredag bär det av till Stavanger och hälsa på bror min. Eftersom jag inte fick tag på någon festivalbiljett för att jag va så klantig och att alla på blocket är så cp att de tror att man ska ge dem dubbla summan för en biljett haha, så hänger jag med mamma, ingemar och linn på en bilfärd istället hah. Det tar 13-15 timmar att åka. =/ 90mil, stor del på norska vägar, har ni varit i norge vet ni vad det innebär. Krokigt och svänigt och högst 90km/h haha. Men ska bli så kul att träffa martin och se hur han bor! synd bara att vi inte är där på vardag så vi kan besöka hans jobb och få ta på oss de där dräkterna haha hade varit latjo!

Måste komma ihåg att köpa de super goda godisgubbarna med hem!

image44

Här är pappa och yvonne när de besökte martin i  maj haha nästan så det är brucan i armagedon igen haha

puss godnatt nu!

30 min försent

Jag är så väldigt uttråkad! fast iofs så är det sleepy time haha men det är ensamt oxå, man vänjer sig att ha folk runt sig fort. Nu har Linn bott här i 2 veckor. Hon sover hos mamma i kumla i natt för hon ska jobba tidigt hehe so it´s just me and the cats!

Nu inleds kalassäsongen igen, har varit lite stiltje på den fronten ett tag nu. Ska till karlstad på lördag och fira William och sen kanske till Järsjö på söndag för då fyller Örjan 35 år.

Imorgon kanske det blir fest eller nåt Flum? Du får styra upp! haha

Natti

Så!

Nu är jag klar med skolan för våren! =) Skönt att veta att jag klarade tentan och slipper plugga på den igen. Det gick tydligen så bra tillochmed att jag fick VG!! =) vart så glad. Men fick G i betyg då man måste ha fått tre VG:n för att få det i betyg men det spelar ingen roll! =) Gladish!

Idag ska jag... inte göra mycket heller haha Linn ska jobba eftermiddag och Niclas börjar jobba natt i natt. Så man kanske skulle ta sig till Kumla? =) Träffa mamsen lite. Får se. Lite skönt med dessa svalare dagar också, kan man bara tat lugnt inne och få saker gjorda som man inte vill ta itu med när solen skiner!

Nu har jag fått mitt sommarschema också, det klara och bestämmda. Det tog inte tid nej. Men iaf är jag rätt nöjd. 5 arbetsveckor utspridda på hela sommarn. Helt perfekt. Är massa ledig så kommer bli jätteskönt! Dock mindre nu och mer i Aug.

Frukost!

Min dag hittills

Har varit upp på norr och sprungit idag igen, 3 km, med niclas! Känns så skönt att röra på sig, fast jag är så slö.

Annars blir det bara disk och har en hel hög med kläder som ska in i garderoben, hehe jobbigt. Skönt är iaf att det inte är lika hett ute som de andra dagarna, då kan man passa på att styra upp!

Ikväll ska vi fira Yvonne som fyllde år i söndags. Tror vi ska till Royal Arms på stek-afton eller nåt haha blir mysigt!

Jag njuter så av mina fria dagar som jag har nu! Så sköööönt!


                    image42

                                                         Och så här mysigt var det! Fast på strömpis =)

Min inneboende

vaknar klockan två på natten. Har drömt att jag måste på toa så jag kommer halvvaken på att jag ska gå dit. Sätter mig upp. Linn som ligger och sover halvskriker desperat:
- Mår du dåligt!?!
- Nej
- Har inte du sovit nånting!?!
- Jo, jag ska bara på toa
går.. kommer tillbaka..linn har somnat
...trodde jag... Linn far upp igen
- Mår du dåligt!?!?
- Nej
- Du springer ju på toa hela tiden!
- Nej, jag har bara varit en gång
- Zzzzzzzzz
Linn sover så fort hon har lagt huvudet på kudden


Hahah udda, roligt i efterhand men vart väldigt irriterad mitt i natten på alla attacker hahaha

Smärtdagbok

hahah fick ju värsta migränanfallet efter att jag variit hos kiropraktorn i fredags, var nedbruten på lördagen, ont i huvudet söndag och idag, var hos kiropraktorn igen vid fem idag och så vips var det nåt som var knäckt rätt igen haha lustigt men skönt! =) mindre skönt är själva behandlingen, speciellt käken, han trycker tills det kommer tårar..

Ska sluta tjata om detta.. :-) tycker det är rätt coolt bara.

Trötthet! döper jag denna dag till. Gick brevid på min första dag som personlig assistent. Det är en erfarenhet. Jisses vad läskigt det kommer vara första dagen när man är själv och ska komma ihåg allt och kunna med maskiner mm! Men roligt!

Nu ska jag göra nåt roligt med min övriga tid haha Upp sju imorgon igen!

Puss!

                                                    image40
                                                                 fint träd på min bakgård

Första sommarlovsdagen

blev en katastrof haha visste att jag inte skulle sagt för mycket. Vaknade typ klockan sex med huvudvärk men tog treo och tyckte att den skulle försvinna. Dum som jag var gick jag till kiropraktorn på min tid vid tio. Det skulle jag inte gjort. Hemskt migrän anfall resten av dagen. Usch vet inte när jag hade ett sånt senast, mådde illa så jag inte kunde sitta upp och skakade i hela kroppen. Men blev bättre bortåt kvällen, det var ju skönt iaf, drogad på värktabletter kan man ta sig en bit haha

Vaknade idag och känner mig fortfarande hängig, typ som bakis. Haha fast utan nöjet kvällen innan. Orättvist.
Så därför kan jag inte följa med de andra till Tranås idag =(( känns jättetråkigt, vi kommer inte alls ses mycket i sommar ju. Kan ju fungera som vanligt men dricker jag kommer migränen komma tillbaka och det betyder att jag måste vara nykter och det kanske inte är så roligt när alla andra är packade och jag inte känner någon annan =) och vill ju verkligen inte vara en börda för de andra haha men men ska försöka våldgästa Elin i Norrköping istället i veckan haha om inte inskolningen tar massa dagar.

så typiskt att det är så mycket nu när allt händer, sen drar Darya och Elin. Linn, Niclas och Flum kommer jobba hela sommarn och jag kommer vara mycket ledig i Juni haha jag får göra utflykter med mig själv. Tur är att folk jobbar skift så nån kommer jag kunna följa efter iaf hahah

åh Jag som hade sett fram emot att festa! var så länge sen. Suuuuuuuuuck

Kram till de andra iaf! ni får vara galna och ha roligt åt mig hihi.

 image34image35
 image38image39