Today

plugg plugg med flum i biblan! skönt att få massa gjort.

imorgon ska vi ha sista seminariumet i delkurs 3(2) och sen en föreläsning där vi får våra hemtentor =/ hehe förberedd? nja ingen aning, men det får gå som det går =) no worry! det blir man inte gladare av..

jag har så svårt att koncentrera mig, har ingen plugg-disciplin längre hehe är så mycket annat som jag hellre gör eller drömmer mig bort till.. hihi resor, mysiga tider, köpa julklappar och annat roligt..

ska dock jobba ons-tors kväll... men jag har bara tre pass nu på två veckor så ska vara nöjd iaf, måste ha lite pengar att leva av hehe nästa vecka när tentan är över så är jag helt ledig istället!! nåt att se fram emot.. fast nästa delkurs börjar ju direkt hhaha aja ska iaf till Martin den helgen och det ser jag fram emot jättemycket!

tur att sas valde att ta bort dash-planen INNAN jag och mamma drar, annars hade jag varit nervös...

natti

Måste dela med mig av mitt otroligt klantiga misstag

hahaha jag kan inte göra annat än att skratta! Jag letade efter en låt häromdagen och när jag skulle ladda hem den så hittade jag samlingen "The Rolling Stone Magazines 500 Greatest Songs of All Time". Åh tänkte jag måste vara massa bra låtar så jag laddade hem den. 500låtar-ladding senare så fick jag lyssna på låten som jag letat efter. Och några fler, fanns massa underbara låtar! Älskar gamla motownlåtar. Men till mitt bekymmer så var de numererade innan titeln så kunde inte leta efter namnen på ett bra sätt. Hmm tänkte jag och knicksade till det så plötsligt är alla låtar döpta till "Bob Dylan-Like A Rolling Stone"!!!!!
Hahahah Förskräckt som jag var började jag trycka på ångra. Typ 100-200 låtar fick tillbaka sina namn men nu har jag problemet att jag har cirka 300 låtar döpta efter Bob Dylan!! hhaahaha vilket öde...

Jag gillar inte ens Bob.

Såå jäkla klantigt haha men jag skrattar bara åt mig själv. Som tur är kan jag se vad de heter i winamp, men har jag dem i en playlist så tar det en stund för dem att förvandlas! ; )

Helgen

har varit lugn. Bio med mams i fredags och sen åt vi och myste en stund! Kollade på Linns bilder på resedagboken och kollade efter resor till mig haha. På lördagen blev det mys med niclas och idag har jag faktiskt pluggat och sen tagit en tripp till mosjö. Var Risbergska skolans vokalensembel som hade en liten konsert. Det är Yvonnes dotter Lisa som är med där. De var jätteduktiga, lite speciell musik, vissa påminnde mig om filmmusikstuk. Svårt att förklara. =) Men alla går väl musikprogrammet så det är väl inte konstigt att de är duktiga!

Imorgon väntar veckans jobbpass. Funkar väl, skulle egentligen vilja sitta o ta igen plugget men men. Hade fem pass den här veckan på schemat men som tur va kunde jag ge bort några!

Jag är rätt uttråkad, skulle vilja att det hände nåt. Men så är det väl alltid =P

Pratade lite med Linn på msn förrut idag, det var roligt att höra av henne! Saknar min roommate..

Godnatt!

hihi

                                   image58

haha hitta en rolig, men ful funktion på min kamera. Man kan göra ramar som man kan göra med vissa mobiler! Inte så vackra ramar men nån är kanske användbar vid födelsedagar eller dylikt =) roligt

Som vanligt

så ringer de när jag har för mycket, varför fyller de inte mina veckor när jag har mindre att göra. Iofs är det länge sedan. Det är jobbet så klart som jag pratar om. De ringde alldeles nyss och frågade om jag kunde jobba i helgen men det slutade med att jag frågade om de kunde hitta folk till 2 av mina pass nästa vecka haha vilken nitlott för dem. Men jag känner mig rätt stressad över plugget, snart hemtenta ju och jag är såå oförberedd. Måste skärpa mig med att läsa, men känner ingen motaivation just nu...

Är det bara min tid som inte räcker till? inte gick dagarna så här fort när man var yngre... tycker jag vaknar, timmarna flyger iväg och sen ska man snart sova igen. Inte bra. Jaja man får göra det bästa av dagen iaf.

Imorgon blir det myskväll med mams, hon ska sluta jobbet tidigare och komma med mat och sen ska vi gå och se Hairspray! Tror den kommer vara rolig och sevärd.

Over and out

Jaha

har varit väldigt dålig på att skriva här och med bilddagboken den senaste tiden.. vet inte varför men ska ta tag i detta! finns iaf nya bilder på
http://kristinp.bilddagboken.se/
och många fler kommer det nu bli när jag äntligen fått min nya kamera efter mycket omochmen. Dumma netonnet, fick bli teknikmagasinet istället. Mycket billigare faktiskt, på mycket. Min kamera med max 8.0 mpix för tusenlappen. Mycket nöjd =) en förtida födelsedagspresent som jag sa till mamma idag haha "jaha", tänkte önska mig pengar bara ; )

Vad har hänt annars. Snabb återblick:
lördagen: en mycket trevlig middag med tjejerna, söndag: lite häng hos pappan på kvällen, såg "All kings men". Måndag: in a blurr, antagligen ingenting. Jo promenad. tisdag: skola, spåret med flum, inge vetttigt, bio med sandra "stardust", häng med niclas. Idag: panikvaknat, jobbat, handlat och bonde söker fru =) Inge plugg som ni ser.. usch måste verkligen.

Mina planer då? Jo imorgon, torsdag, blir det plugg och sen jobb och skönsång till kvällen. Fredag blir det skola, plugg och häng med mams =) lördagen är fri och söndagen har jag quality-time inplanerad med Darya! =)

Mina nätter är ett kapitel för sig, två nätter på en vecka då jag bara halv sovit några timmar. Känns som det är så mycket som snurrar i huvudet. Resultatet av det blir att jag är supertrött kvällen efter, men ändå går jag inte o lägger mig, vad e felet!?

Ja, så. Nu har jag fått skrivit av mig lite! tack för titten hihi

ps. kolla gärna in mina filmrecensioner =) och åsikterna är All-mine.

 http://kristinpettersson.blogg.se/film/

Min kära syster

                                        image57
För er som inte vet har Linn, min kära syster, flytt iväg till Indien för ca en vecka sedan. =) Hon och Matilda ser ut som de har "the-time-of-their-lives" och jag skulle ha velat följa med dem! Finns massa fina bilder på resedagboken för er som vill se, Indialinn.  Saknar min syster väldigt mycket, är tomt här hemma! Men som tur är går tiden fort här hemma i höstrusket och sakta för dem som upplever sitt äventyr  =)

kram

GRATTIS!

                                               image55


                                                till ponken Niclas som fyller 23år idag! =) puss



Knocked up

-There are five diffrent types of chairs in this hotelroom!
-Holy fuck, what are they all doin in here?
-These are five different types of chairs.
-Get them out of here man! Theres too many chairs for one room.

hahaha så roligt



otroligt mysig och gullig film!

Gissa vad jag har gjort idag?

1. Ätit på restaurang
X. Pluggat
2. Varit på kalas

Ledtråd: En sak borde jag spenderat söndagen med, en sak brukar klämas sig in på helgen och en spontan sak.



jag är..

trött! hehe varför hinner man inte med det man ska göra.. jag får sånt där överslagsbeteende, när jag vet att jag måste göra nåt så blir jag bara sittandes eller gör något annat hehe inte bra... vill hinna läsa innan helgen så man kan få lite tid över för en gångs skull =)

jag vill hitta på nåt!