En helt vanlig dag




Lämnade in uppgift 2 i GIS kursen igår så kände mig verkligen omotiverad när jag anlände till datasalen idag. Nu är det två veckor tills nästa uppgift ska vara inne. Så som vanligt hamnade jag i det stora mysiga fönstret som finns där och som blickar ut över skolgården och Skövde, för det ligger nämligen på 4 våningen i det stora huset. Älskar att sitta i solen och titta på människor.. har det som en liten hobby hihih.

Och som vanligt när jag sätter mig i fönstret så får inte Karolina nåt gjort heller så vi bestämde oss snabbt för att skippa datorerna, äta lunch och sen spendera dagen på stan i solen som ändå tittade fram genom diset idag. Blev lite fika och lite införskaffande av diverse nödvändiga saker. Hittade ett gulligt anteckningsblock som var gjort av återvunnet material från bananplantor, eco-friendly alltså. Till kvällen hade vi föreläsning i kvällskursen Bakteriell Patogenes. Så nu är jag äntligen hemma och kan gå och lägga mig :) har haft en bra dag kort och gott, mer eller mindre intressant haha.

Självdistans deluxe

http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

tyvärr gick det inte att få in klippet men klicka på länken så får ni se nåt otroligt roligt..

Just for fun



Är hon en astronaut eller en tvättmaskin?



flum, är detta du när du var liten? ;D

(haha nej då, tragiskt nog så skulle det nog vara mer jag hih
)

Me, Myself and Kristin

Helgen har formats av en otrolig trötthet. Ska bli skönt när den här kuren är över så jag kan få lite energi tillbaka. Fredagen spenderade jag som sagt ute i solen, vilket jag senare fick höra att man inte skulle göra om man äter penicillin hehe aja, no harm done! Under kvällen kämpade jag med att hålla mig vaken till filmen Australia, vilken jag stängde av efter en timme. Vet inte om det var humöret jag var på eller om bara filmen var helt kass?! 20 min in i filmen frågade jag mig själv (och darya) om detta var ett skämt! haha Den var helt otroligt överspelad, även om jag fattar att den skulle vara som en gammal 50-tals film eller nåt men tyckte den var olidlig stundtals. Kan en film vara mer klyschig? I alla fall så gav jag den en till chans och såg klart den under lördagseftermiddagen. Den blev väl ganska ok till slut iaf, även om ungen var ganska söt-irriterande...

Under lördagsmorgonen hamnade jag i skolan då jag lovat Anette att hjälpa till med en utställning som INUG anordnat över ett projekt som de gjorde förra sommaren. Väl där fastnade jag och kom inte hem förrän på eftermiddagen. Det var en Skövde-dag med öppet hus och en stor "shoppinghelg" på stan. Anette och jag blev snart uttråkade och valde att spendera dagen med att springa runt på alla andra intressanta föreläsningar och filmvisningar som anordnades på andra ställen i skolan. Det bjöds på fika också! Det stället besökte vi flera gånger hehe...


- Man måste ju prova på att leva på socker en dag också -

Idag besöktes köpcentrumet  och det fyndades några fina klänningar som jag tyckte att jag var i behov av.. är väl inte riktigt sant men marathon-tittar man Sex and the City så inbillar man sig lätt sånt. ;D


For my blue-mood

Amelie från Montmartre

Spenderade min kväll med Amelie. Kan det bli bättre? Hade glömt bort hur mycket jag tycker om den filmen. Alltid en glad överraskning när det händer hihi 





- Beauty -


Hamnade vid Aspö



Vitsippor, lilla Aspsjön, Utsikt från en filt, en bild på mig, vy mot Aspö gård (nåt på bilden som inte passar in?)

Fredag

Jag bojkottar skolan idag och sticker ut i solen istället!! :D

Gjorde ett trevligt besök på vårdcentralen idag som kändes som om det aldrig skulle ta slut hehe när jag kom in så var stället fullt med folk, en och en halv timme senare var det bara jag kvar.. fick iallafall lite piller utav besöket så nåt bra gav det väl. Nu ska jag nog förhoppningsvis bli av med den här infektionen.

Men trött som jag är så orkar jag inte gå och sätta mig i en kall datasal och koncentrera mig på att göra en layout till en karta idag. Så jag hoppar på cykeln istället och ser vart Skövdes cykelvägar tar mig och min sköna filt.

Hey hoe!

Haft några riktigt slöa dagar nu måndag och tisdag. Efter helgens trevliga besök av mamma och linn, hemtenta skrivning och diverse andra göromål så tyckte jag att jag förtjänade lite slapp i soffan : )

Måndagen spenderade tittandes på hela säsong 2 av Men in trees hehe saknar den serien. Den är lite töntig och klämkäck men älskar den ändå. Och den påminner mig om när sys och jag bodde ihop en sommar och det var vår favoritsysselsättning att komma hem efter jobbet, kura upp oss i sängen framför datorn och titta på den fantastiska natur som Alaska erbjuder, och alla roliga karaktärer förstås.

Gårdagen tänker jag inte resumera för det hände inget vettigt alls. Förutom lite tid i skolan framför GIS då men det räknas inte.

Helgen var i alla fall helmysig! Mamma och sys kom fredag, stannade till söndag och vi hann med en hel del. Spenderade mestadels av tiden utomhus. Vi besökte följande ställen:



Lycke Lilla Höjen



Varnhem



Ryds grottor och Ymsingsborg



Garparörs naturreservat

Vi hann naturligtvis med annat också, lite fika på rådhuset, filmmys, gå på stan m.m.

Nu är det dags att rycka upp mig och komma iväg till den där instängda datasalen i skolan. Tjippens!


Det ljusnar

Har känt mig ganska hängig de senaste dagarna och får därför ingenting alls gjort. Har en hemtenta som bara ligger och väntar på mig.. men får väl bli att ta itu med den nu i kväll. Måste rycka upp mig! Karolina gjorde ett gått försök efter vår två-mans labb i skolan idag. Och faktiskt, efter en dos solsken, fika och en härlig pratstund så kändes allt lite bättre. Så tack för det! :D

Efter att jag följt Karolina till bussen tog jag en långpromenad med Emelie som sällskap i telefonluren. Är första gången jag hört av henne på telefon sedan hon åkte iväg till Tyskland, kändes skönt att få höra hur hon har det. Ett stort GRATTIS till henne, det är nämligen hennes 25 års-dag idag hihi önskar att jag kunde ge henne en kram där borta, in the land far far away..


Bästa videon


Påskilipåsk

Är hemma i sköna soliga Örebro i helgen! Oh sweet sunday :D har spenderat dagen i slottsparken med Sandra och Linda. Har haft en mysig dag med en massa prat, lunch, glass och självklart solande. Är ett skönt avbrott att få vara hemma och få göra vad man vill utan en massa måsten hihi. Gårdagen spenderade jag och mamma på en filt ute på Sörön, bland blåsippor och soltokiga närkingar.

Nu är det dags för släktträff ett kvarter bort hos pappa och yvonne... Glad Påsk på er!

Sommarbad en kväll i April



Är det kallt? Tjärnö, helt normalt haha, jo det var kallt tyckte jag, vännerna, svan, tar sats, kristin hoppar, karolina hoppar, vad kul det var! magnus hoppar, haha bästa korten.

Tjärnö

Här kommer lite bilder från vår underbara helg på Tjärnö och dess marinbiologiska labratorium. Det var alltså jag och karolina som åkte på fälthelg för vår distanskurs som vi läser via Göteborgs universitet. En väldigt blandad skara människor möttes på denna lilla ö utanför Strömstad i helgen. Vi hade riktigt roligt!

Fredag

Karolina, Jag, Bottenskrap, skattletning, fram med slangen! våra fyndigheter, sortering, Strömstad by night

Lördag

Gruppen, snäcksamling, vild snäckor, walkie talkie, laboratoriet, våtlabb, sommarkänslor, i labbet, klara färdiga gå! Tjärnö by night, Räkmiddag.


Söndag

Solen sken ännu mer!

Det blev så mycket kort, så kommer lägga upp en del på facebook också =)

Ciao

I´m back, from out of space!! eller ja from a lovely place ; )

...mer om det imorgon, nu är jag trött och vill ha mat!

Adios

Idag är det dags att packa väskan igen (vilken jag inte ens har packat ur iofs) och bege sig ut mot västkusten tillsammans med Karolina. Vi siktar mot Strömstad först och främst men man vet ju aldrig vart man hamnar på vägen...

Är lyckligt lottad och blev av med min sjukdom på bara två dagar, tänkte faktiskt i tisdag att jag kanske måste ställa in resan men sen ett dygn senare så mådde jag bra som vanligt igen. Konstig sjukdom. Klagar i alla fall inte!

Så hann med en kursstart igår och en labb i vattenanalys-kursen. Fast vi får vänta tills efter påsk med vårat resultat. Vi ska undersöka vatten som vi hittat ute i naturen, efter E coli-bakterier och annat skoj.

Katterna kom hem igår efter allt sjukdomskrångel. De verkade riktigt glada men framförallt trötta :D Nu får de vara hemma och ha en skön "Spa"-helg medans jag är borta, therese ska nämligen ha hand om dem.

Så, dags att packa, ses på söndag!!