Brevet från kolonien

heheh sista passet idag, blir lite avslutningsfest för deltagarna =) gud vad denna vecka har gått fort men ändå känns det som vi har varit här hur länge som helst hihih tillbaka till verkligheten på söndag... jobbet, laga mat och diska själv, disaster!! Men ska ändå bli skönt att komma hem igen och få gosa med catsen och niclas! hihi
Är ledig nästa helg så då får vi hitta på nåt skoj!

bye bye for now =)

Bye bye

ses om 8-9 dagar! =) kram

Nu är det Påsk igen!

Så var det påsk igen hehe vad tiden flyger förbi. Iaf, påsken är ju en högtid som iaf min familj utnyttjar för att få spendera tid med varandra, äta gott och vanligtvis proppa i oss en massa godis =) iår flyttar vi fram festligheterna lite eftersom det bär av till kollo för min del på lördag, så blir mys idag och imorgon istället. Blir även en tripp till Hällefors också.
image91

Hittade det här gigantiska ägget när jag och sandra var på Willys haha tänk om man fick ett sånt fullt av godis. Fan vad illa man skulle må då konstant i flera veckor haha!

Glad Påsk!

ps. klatchigt att man kan köpa en naken man/kvinna för 129kr på willys! haha vilket erbjudande. ds.

Nu är jag fri!!

för några dagar haha nu har jag kommit igenom min monstervecka med jobb! det gick rätt smärtfritt, har hängt en massa, festat, kalasat och shoppat =) Nu väntar en veckas fri tid för mig att spendera hihi och då är det läge för att det helt plötsligt ska komma mer snö! Jag vill ju ha solsken.


Raising Sand

Den här skivan blev vårat soundtrack på resan till Stavanger =)



Om du vet med dig att du gillar lite alternativ musik så ska du ladda hem det här albumet för det är riktigt bra! Robert Plant från Led Zeppelin och Alison Krauss, en amerikansk "blue grass"sångerska har satt ihop ett album där de gör låtar ihop som knappt går att förklara vilken genrer de tillhör, det är lite country, amerikansk folkmusik, 60-tals pop känsla med mycket mera! Vissa låtar känns tagna ur filmer som Cold Mountain eller Oh Brother Where Art Thou, andra känns som om de är en gammal hit av Beatles =) och en låter faktiskt som en Counting Crows låt haha detta kan ju förklaras med att de gör gamla låtar i ny tappning. Detta förklarar även varför Alison sjunger om kvinnor =D. Iaf, kan jag inte göra nåt annat än att rekommendera dessa underbara medryckande låtar till er som är öppen sinnade!!!



jag medger själv vuxenpoängen med de här men det struntar jag i! Njut av den kusliga stämningen hihi tyvärr finns det bara video till första..

Målarklubben

Jag, mamma och Linn har ju påbörjat vår målarklubb eller pysselkväll eller vad vi nu ska kallat. Linn och jag kom på idéen efter en önskan om att ha en hobby (som alltid Darya =) haha). Tanken är att vi ska träffas då o då och måla eller vad vi vill. Vi hade vår första gettogether i tisdags. haha. Det ni ser på bilden är grunden till mitt framtida mästerverk. Det var faktiskt riktigt roligt, har inte målat sen högstadiet eller nåt. Iaf, så valde jag att måla av ett foto som jag tog någon gång för några år sedan. Den som kan gissa vart det är ifrån kan ju få vinna någonting haha
to be continued.. for more clues
 
image90

Min vecka

hmm har inte så mycket skoj att komma med den här gången heller heheh har/ska jobba 7 / 7 dagar den här veckan! Inte allt för kul, men kanske inte allt för tråkigt heller hehe man får ju en massa pengar och jobbångesten är mindre än vanligt den här veckan =) och så har jag ju 5 dagars ledigt att se fram emot... och sen är det kollo!! Yeyy! så blir inte så mycket jobba till den här månaden.

Vad händer i övriga kategorier då undrar ni? Inte så mycket, var till tandläkaren igår och imorgon ska jag till vårdcentralen och skaffa migräntabletter... äntligen tycker jag! haha

Kom på att jag inte skrev nåt om min vistelse i Stavanger hihi men det var iaf helt underbart att komma bort en sväng och bara ha kul. Vi shoppade, spelade bowling och myste. Som ni såg på bilden var vi även på utflykt i regnet och spelade en massa wii som vanligt ; ) sen dröjer det inte så länge till som vi får träffa martin här hemma för han kommer hem nu veckan innan påsk hihi.

Nu känner jag mig svinhungrig för jag åt bara fruktsallad till kvällsmat =S hehe

over and out

-Månafossen-

image89

utflyktsmålet i lördags. Fint va? =)

Hej alla glada o övriga

hej jag är trött. Hihi. Nu är denna arbetsperiod klar för denna gång. Ons, tors, lör, sön och mån det vill säga. Nu ska jag ha det lite ledigt. Så imorgon börjar städningen. Tycker katterna borde göra sin del för det är mest deras skräp =P
Nej men tänkte få det snabbt överstökat o få bort disken så man kan hitta på nåt roligare hihi

Återkommer när jag har nåt intressant att komma med och när jag inte är så trött =) natti