söndagskväll

har jobbat 24 timmar på två dagar, slutade nio idag. Helt slut. Man gör inget speciellt ansträngade men man måste vara uppmärksam hela tiden och koncentrationen på topp. Det är det som tar på krafterna. Oerhört trött. Men så kommer man hem i slutet av dagen och när man öppnar kylskåpet ligger där en aftereight-ask och ett gulligt kort från min favorit niclas =) gulligast. Då blir man glad igen.

puss och godnatt

hihi

kollade på gammal repris av Greys Anatomy och det går inte att sluta gråta när man kollar på det! haha det är så bra. Älskade Izzi och Denny.

Tenta

Nu är det över! för stunden hehe men ändå. Pluggat som en tok de senaste dagarna och gjorde tentan från 8 till 12 idag. Svåra frågor eller  ja svårtolkade åtminstonde, visste inte riktigt vad man skulle svara på vissa. Men men hoppas det går bra och att jag slipper göra omprov =)

Så skönt att vara ledig några dagar nu, gick hem från universietetet i solen. Var så varmt och skönt. Nu är det bara lugna puckar som gäller!

Laddi laddia

Måndagen

.. var fylld av plugg. Faktatext över antiken-medeltidens författare, verk och vad som är typiskt för epoker m.m, på 140 sidor. Det tar TID. har suttit hela dagen, men har ändå 30 sidor kvar haha måste anteckna hela tiden, inte som att läsa skönlitterär text direkt. Är så sjukt mycket vi har tenta på. Jaja, har två dagar till på mig. Det kommer att gå skit haha men har iaf ledig länge efteråt! hihhi

Nu är det godnatt!

Fredag

Jag har skaffat fond! hahah hoppas på bättre sparande!! =)

19 april

shit vad tiden flyger förbi! snart maj!

Tror nog att Darya hade rätt när hon pratade om blodbrist, kanske det jag har. Är sååå trött hela tiden och huvdvärk typ varje dag. Så har köpt blodpudding och leverpastej för att få i mig lite järn, så får jag se om det blir bättre =)

Tenta om en vecka idag, mycket att läsa, suck. Men vad ska man göra, bara att läsa läsa läsa =)

Hunger!

Kvällsmat

Skyndade mig till ekershallen för att hinna köpa kattmat innan tio. Sprang in när klockan var fem i hahah lycklig! men när jag kom ut till min cykel var det en kille som tyckte att "du ser bra ut där bak" så då blev jag mindre lycklig hahah först tänkte jag skratta men sen vart jag fundersam, sa bara -Öh tack haha klockan tio i mörkret blir man mest orolig för överfall än att bli smickrad. Så jag cyklade lika fort tillbaka hem. Daryas noja smittar av sig! =)

http://kristinpettersson.blogg.se/film

Nu är det gjort!

Nu har jag valt mina utbildningar! Sista dagen idag att söka, så ringde mamma och frågade henne om hon kunde komma hit och vara min rådgivare hahah det är hon ju så bra på. Hade hittat utbildningar under lördagen medan vi satt i solen hos Darya men var tvungen att solla bort och sätta dem i ordning, det är det svåraste. Men nu är det gjort =)
1. Etologi och djurskydd i skara, jättesvårt att komma in på, men vill bara se på vilken plats jag kommer efter högskoleprovet =)
2. Ekologi i skövde
3. Kultur, kommunikation och samhälle i Örebro, men det verkar också svårt...
m.fl.

Så vi får se, försökte hitta utbildningar i Örebro eller på distans, men det är dött. Det går inte =(
Får se hur det blir i sommar då!

Är 1 timme och 20 min med tåg till skövde... undra om man kan pendla hahah iaf veckopendla =))

Drömblogg

haha har så roliga drömmar ibland, inatt var jag som vanligt i ett shoppingcenter och skulle kolla på rean. Hittade linnen och klänningar, massa men vet inte vad jag letade efter. Sen var jag, niclas och linn plötsligt fulla och skulle ut på krogen i örebro men vi visste inte hur vi skulle ta oss dit. Jag hade ingen lust men niclas försäkrade att jag kunde få sova hos honom på en madrass i ett källarutrymme haha tack! Och mamma var där, hon tjatade om att vi skulle vara nånstans nästa dag så det var viktigt att vi kom tillbaka. Så vi hittade en taxi att köra oss med en lustig gubbe, vi åkte överallt och plötsligt var vi på en sandväg i norge! yey! bra resa. Jag kommer ihåg att jag oroade mig över att jag inte hade några pengar på kontot hahaha.

Idag är det läsning och åter läsning, lite träning och sen kommer mamma ikväll för att hjälpa mig hitta en utbildning som jag vill läsa =) lite panik! finns nnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaadddddddddddddddaaaaaaaaaaa.

Grattis!!!!

till Anna och Sören till deras lilla bebis! wee! ut och shoppa bebisgrejer!! gulligull! hahah stackars dem, kommer komma massa glada besökare som bara ska pilla på deras lilla bebis haha men det är ett måste!


RESA!!

Kom igen, jag är så sugen på att åka nånstans och upptäcka saker i värmen! haha sol o bad! har hittat ett perfekt billigt hotell i Hurghada, Egypten! Kom igen, vem vill inte åka hit:

image21 image22

http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/
Hotel+and+Apartments/Sun+x+Sea+Suites.htm?Search=True&

Direkt efter skolan slutar i juni! Yeyyyy!

Eller iaf någonstans!! Jag är lite besatt som ni märker hahah men det är så roligt att resa!

Glad Skärtorsdag!

Påsk, påsk, påsken är här!! Jag har påskpyntat min lägenhet med lite påskägg och fjädrar hihi. Och kissen har fått ett gult påskband! Försökte komma upp med nån bra påsklåt men det finns inte hehe tillverkade mina egna med julmelodier och endast ordet påsk! haha gick jättebra. "Påskilipåsk!"
Försöker få lite påskmas feeling! Ingen annan som verkar ha haha. Fast påsken som alla andra helgdagar är stressig. Trodde jag skulle ha mycket ledig tid för att läsa men tror nu inte att det kommer bli så. Är det bara jag som är tokstressad? haha
Långfredagen: Niclas familj, på dagen
                            Friends by evening.
Påskafton: Mamma och Ingemars bröllopsfest och påskfirande med 30 pers.
Påskdagen: Pappa och Yvonne, träffa för påsk och se hur det ser ut efter flytten!
Annandagpåsk: Gissar på att vi nån dag kommer åka upp till Hällefors.
Så jag kanske får en dag till plugg hahaha komiskt.

Klockan åtta ska jag på klassåterträff för gymnasiet. Tyckte det skulle vara kul för Yvette skulle ju komma, hon som ordnar allt, men hon ringde för en timma sen och hennes tåg från gävle var inställt så hon kan inte komma. Oh My God, pinsamt att sitta och prata med folk jag inte känner, inte så många som kommer den här gången hahaha ni som vet så var jag inte så mycket i skolan på gymnasiet och ansträngde mig inte direkt för att vara social hahaha ja vi får se hur det går! Intressant.

YESSSS!!

Jag klarade min hemtenta!! haha lite lycklig! inte för att jag var direkt orolig men man vet aldrig haha glad iaf!

3 april

Jag har alldeles för mycket att göra!! haha hinner inte ens sitta framför datorn. Ska bli såååå skönt med påsk och ett litet brejk! Så trött!

Försökte sitta på biblan idag med Darya och plugga men lyckades hamna där alla sprang förbi hela tiden haha så vi gick hem till mig istället efter ärenden på stan, självklart hann jag inte med ett piss!! Enda vettiga jag gjort idag är att diska och har duschat hahah vilka bedrifter.

Imorgon: Skola, plugg, bio; 300.
Torsdag: Plugg, träning, klassåterträff.
Fredag: Plugg, promenad?, påskmiddag med friends.
Lördag: Bröllops/Påskfest!
Söndag: Till pappa kanske, möjligen en lugn stund?

=)

ps. hörde precis en duns och tittade bakom mig, katten som legat och sovit på en stol ramlade ner i sömnen och låg på golvet yrvaket och undrar vad som hände hahha rolig.