God Jul!

Wintersong

-Sara Barellies och Ingrid Michaelson-




Eftersom Darya redan klarlagt årets bästa låt så tar jag det näst bästa och presenterar Ingrid Michaelson för er. Hon och Joshua har gjort min höst, verkligen. Märkligt men ändå så naturligt hur mycket känslor som  musik kan förmedla eller hur.

"Jag har tagit med mig lakan"



Bäst!

Örebro here I come

Nu drar jag hemåt gott folk! Är en månad sen =) vad tiden går fort..

Imorgon blir det begravning för morfar och fika i hällefors, ska bli skönt att träffa familjen. På kvällen ska jag låta flickorna muntra upp mig med lite idolhäng hihi resten av helgen kommer spenderas med kalas, konstigt nog, lite knasigt att ha begravning och kalas samma helg men är inte så mycket att göra åt =/ kommer bli mysigt att komma hem iaf.

Första anhalt: Kumla.

Åh

Vad jag har fått mycket gjort idag. Och jag är inte ironisk! Det ni! hihi har skolat, diskat, sorterat skor och filmer (vilket är känslomässigt jobbigt), dammsugit, bytt lakan, gjort en planering för skolarbete, plockat fram peter jöbacks traditionella juldvd (tradition på kristins begäran i familjen petterson), gjort rent kylskåpet och lite annat. Eftersom jag låg bakfull i min soffa på första advent i söndags så tar jag in lite förlorad tid idag hehe adventsljustake i fönstret, nyladdad julmusik på datorn och  min nya fina gammeldagsjulkalender är nu framme på hallbordet hihi ska ha riktig julupptakt iår! Me love.
Nu blir det Sunes Jul som jag gjort till min egen julkalender då svt har misslyckats totalt.. iår igen! hih



Puss tills imorgon

Ps. Nu inser jag att min barnsliga sida väger över min tantiga sida... men bara för dagen! Eller vi säger månaden för att vara säkra.