@ skövde

Nu har jag flyttat allt mitt pick och pack och dragit ner till skövde! Det är inte lite grejor minsann hehe Får klättra över lådor för att ta mig in i köket eller badrummet. Men det går sakta framåt, har packat upp hela kvällen så snart är jag väl halvvägs iaf ; ) på återseende!

Kaos

Mitt liv är bara kaos just nu.


Tack Linda att du hjälpte mig packa igår =) du är verkligen guld värd!

Komplimang eller?

Åkte färdtjänst idag på jobbet. Och i bussen som vi skulle åka med satt redan två tanter och en gubbe på ca 80 år fyllda. En tant satt fram och den andra tanten och gubben satt i baksätet med en plats emellan dem.
Då vi lastar på vårat pickochpack säger chaffören till mig:
- Jaa, du kan ju hoppa in och sätta dig där det finns plats mellan tjejen och killen.
- Javisst, säger jag glatt.
- Ja, för du är ju den som är ung och smidig!... eller i alla fall smidig, säger chaffören ännu gladare.
- Ja, jo, svarar jag tveksamt.
Jag pressar in mig i baksätet mellan den stora tanten och den ännu större gubben och känner hur klaustrofobin tränger på när jag inte ens får ner axlarna mot sätet. Sedan börjar jag fundera vad som egentligen menades med den där kommentaren. Menade han att jag såg smidig ut? Usch nej tack, inte från honom. Menade han att jag såg gammal ut? De resterande personerna i bilen var kanske 80 år och jag hade ju flätat mitt hår så såg nog yngre ut om nåt. Var han ironisk? Ja, inte var det mitt fett som kvävde ut luften där bak i baksätet i alla fall.
Hoppas jag.

Hipp hipp hurra

Grattis på födelsedagen till min söta mamma som fyller år idag! Så idag är ingen ovanlighetens söndag utan kalassöndag! haha som vanligt som vissa skulle säga.



världens bästa mamma

Hemkomst!

Nu är jag hemma igen efter en lovely vistelse uppe i norr! Det är så underbart att åka till grövelsjön med släkten och bara vara ute i naturen och äta gott så man vill aldrig åka hem. Men det måste man juh hih Kan sammanfatta resan med fruntimmersbil, filé-afton, massagestolar, badtunna, älvbad alá 13 grader, renar, frukostbuffé, vandring i dimman, streaplers, kortspel, lunchpack, fotmassage, linné-stig och många många dåliga skämt som hör min släkt till! haha återkommer med lite foton. Blev lite färre en vanligt men prioriterade att hellre uppleva det vackra utanför linsen.

Tusen tack till flumsan som tagit hand om mina små bebisar medans jag varit borta! hoppas du vart glad över den personliga souvenirshoppningen haha. Och tack för att du har saknat mig! : ) får ställa upp för dig någongång när du behöver vakt till dina 20 katter som du ska ha i framtiden haha ; )