God Morgon!

Idag är det dags att gå på informationsmöte på arbetsförmedlingen! Yeyyy va roligt! NOT. Men jaja det brukar  väl vara över rätt snabbt. De verkar iaf mer effektiva här i Örebro än vad de var i Kumla. Nu ska man ha med sig sitt CV och ansökan redan på första mötet hehe det var jag duktig och gjorde igår faktiskt hehe så nu har jag skickat en massa intresseanmälningar till olika assistansbolag så får vi se om det händer något...
Pratade med Anette på kontoret igår och jag ska få komma på interjuv nästa vecka för en brukare som behöver extraarbetare så det går ju iaf framåt. =) Nog om jobb...

Annars är det sol, Sol, SOL!!!

Har en

Akut förkylning som poppade upp under helgen. Funderade på först om det var allergi men jag är ju inte allergisk mot pollen hehe aja irriterande är det som vanligt. Snorig och täppt om vart annat. Har iaf fått ihop det till en 1 ½ timmes promenad, lite uteliv för katterna och har kompletterat mitt CV idag. Och diskat min enorma disk som jag alltid lyckas få ihop på något sätt. Inte en alltför spännande dag alltså =) Får återkomma när jag har nåt bättre att komma med!

natti

Dag ett

Idag är dagen som är den första dagen av resten av mitt nya liv, så att säga. Har tänkt ta tag i saken och förändra det jag inte tycker om hos mig själv eller mitt liv. Först och främst mina matvanor. Så ska börja med att ta mig an bantningskuren ala darya! Efter tips från coachen så gäller bara kalorisnåla måltider utan kolhydrater som potatis, ris, pasta, bröd m.m. och så klart inget socker eller fett heller. Ja det finns en hel lista att hålla sig till =) som coach Darya så snällt ska skicka över så snart hon är redo! Har ingått ett avtal med Linn som oxå ska starta Darya-dieten att vi ska ta itu med detta nu inför beach 2008 och inför pappas och yvonnes bröllop som är 7 juni. Så vi har exakt 8 veckor på oss att tighten-up!

Detta ska bli intressant, men också enormt nödvändigt. Får verkligen inte på mig några byxor som jag äger så det börjar bli kris. Sen vill jag verkligen må bra med mig själv.
Så tanken är att jag även ska bli av med mitt mat-, cola- och sockerberoende på kuppen. Det är oerhört egentligen vilket fuzz man gör över en tillfällig smak i munnen som inte varar mer än ca 5-10 sek per tugga.

Sen är det mer än bara maten som jag tänkte förändra.. tänkte ta tag i min hälsa i allmänhet, för det finns ju så mycket enkla grejer som man bara kan förändra för att må mycket bättre! Men en sak i taget. Först starten av Darya-dieten och så ska jag börja läsa själv-hjälpsboken som jag fick av mamma igen hehe i den kan man lära sig mycket om sin kropp! Så ni lär höra om jag upptäcker något mycket användbart och lärorikt inom en snar framtid.

Uppdatering

Har varit väldigt dålig på att blogga och stå i så får bli lite ändring på det nu när jag har all-the-time-in-the-world eftersom jag är arbetslös helt suddenly. Hehe Allt är lite komiskt och bisarrt men ändå lite skrämmande inför framtiden men jag ser min tid nu som en nystart =) Så vad har hänt på senaste tiden..

Som sagt så blev jag arbetslös på stört förra veckan. Jobbade mitt sista ovetandes pass på tisdagskvällen. Onsdagen sov jag nog rätt igenom efter ett par migräntabletter som min kropp tydligen inte tålde.. lite besök på toaletten innehöll denna trevliga dag också. På torsdagen var det dags för Patriks 1års kalas med god glass och gott sällskap =). Blev även bjuden på en underbart bra teaterföreställning av mams och ingemar; En Herrgårdsägen. Läste den boken av Selma Lagerlöf i Litteraturkunskapen så visste historien men det gjorde inget.. var bara kul och se hur de skulle lyckas få ihop allt och det gjorde de sannerligen. Mycket imponerande! På fredagen roade jag mig med möte på jobbet som resulterade i en avslutad tjänst men dagen lyftes upp av ett mysigt besök hos mams i kumla. På lördagen kom några av mina favoritflickor och spenderade kvällen med mig. Är så synd att det måste bli så sällan nu för tiden, snyft. Igår, söndag, blev det utflykt till naturenshus med pappa o gänget för en promenad och fika. På kvällen försökte jag och niclas få ihop det till en filmkväll men allting bara strulade till sig haha jaja mysigt var det iaf. Sen är vi framme till idag. Vaknade sent, gick hem och fick min enorma disk att minska avsevärt! Tvingade ut min halvt sjuka syster att gå på promenad i solskenet med mig och niclas så blev en runda till stora holmen och statsparken.  Sen  avslutades kvällen med god mat och msyigt filmtittande. Så det var det hihih

Ska försöka uppdatera min bilddagbok också men får nog komprimera det väldigt för det har varit betydligt längre tid sedan där än här hehe

Across The Universe



Såg den här filmen igår kväll, och den är helt otippat bra! En musikal som handlar om några ungdomar från olika platser, vars öden flätas samman under 60-talet. Musiken består helt utav Beatles låtar som vävs in i handlingen på ett mycket fyndigt sätt. Ibland blir filmen riktigt psykadelisk men det gör inget för kärlekshistorien bär upp allt. Och mitt i allt dyker vissa stora kändisar upp haha. Överraskande bra som sagt =) Riktigt kul hur de anänder musiken för att få fram sitt budskap och filmen är full av liknelser och metaforer.