Ps.

Nu har rara niclas äntligen fixat min dator!! Så nu är viruset byebyegone! Så nu kan jag besöka vilka sidor jag vill och slipper den där j-kla reklamen och allt segoskit!! Mohaha min dator är lycklig. Tack!

Hej hopp

Ja jag är inte så bra på att uppdatera min blogg men jag är upptagen.. med livet! haha nej men har så mycket för mig hela tiden. Jobb, jobb och hit o dit. Har faktiskt ett trevligt jobb även om det kan bli lite långtråkigt emellanåt att det är så tyst men det kan ju oxå vara skönt. 11 tim och 20 min flyger iaf iväg för det mesta!

Helgen var trevlig, lite middag at paco´s och sen biljard =). Annars gick helgen mest åt att sova i soffan haha fattar inte hur jag kan vara så trött! men det är vädret oxå. Idag fick jag jobba extra och det är ju aldrig fel. Vi läste lite bok/korsord och på eftermiddagen blev det promenad i skogen där vi hittade vildhallon och blåbär! En mysdag helt enkelt.

Imorgon bär det av åt Stockholm och vidare till Nynäshamn där jag ska bli upplockad av min kära mor och ingemar för att följa med dem ut och segla några dagar! ska bli så mysigt. Får se om det är sista sommarn som de har båten. Så då måste man ju passa på! Sen blir det torphäng och kalas hos farfar i helgen!

Och sen helgen där efter väntar resan till fjällen och grövelsjön!! Längtar så!! Är så underbart.

Puss o hej

Imorgon är det..

första dagen på sommarjobbet! Äntligen ska man få tjäna lite pengar =)) ett kanonschema har jag med, även om det blir långa dagar så är det skönt att göra så mycket tid som man kan på en gång. Det betyder ju att man kan få flera lediga dagar istället. Kommer att jobba 2-3 dagar och vara ledig 2-3 dagar om vartannat, i tre veckor sen får jag semester i 9 dagar =). Tror detta kommer att bli ett riktigt höjdar sommarjobb. Snäll tant, utflykter varje dag, fika och framförallt tystnad (haha om man nu får önska det) Så säger nu lycka till till mig själv och godnatt till er andra!