Bästa bilden


Beeeep



Jag tar ett litet sändningsuppehåll tills världen, livet och till en viss del skolan behandlar mig lite lättare och med mer mening igen..

Ps.

Bara så att ni vet så är jag nu mer expert på kilsbergens geologi! haha nu är äntligen rapporten klar och redovisningen gjord. Så idag har jag haft en paus dag. Har inte orkat börja med att läsa på till tentan än men fick iaf lite gjort idag även om jag mest suttit i soffan och slappat framför sex and the city =) thats life. Tänkte dela med mig lite av min kunskap..

Det här har jag lärt mig. Det här kallas branta väggen och tillhör Falkaberget som är en förkastningsbrant. Den tydligaste i Kilsbergen.
I kilsbergen kan man finns stora klapperstensfält som ligger kvar som gamla strandlinjer från när Yoldiahavet täckte närke efter istiden. Strandvägen kallas detta fält.
På sluttningarna kan man hitta gamla fornborgar från ca 500år e.kr. Denna heter Ullaviklint. (Här har jag faktiskt varit)
Lockstenen och Mykene - porten
Här var det som det började. Mamma var på utflykt till skärmarboda. Ett område med blocksamlingar från istiden som bildar 180 st blockgrottor! Hit ska jag åka nästa gång jag får tillfälle!

Så nu vet ni också lite mer om Kilsbergen. Spännande va?! haha Allt detta har iaf fastnat i min skalle...användbart när man ska hålla en redovisning iaf ; ) får se när det glider ur minnet..

Whaaaat som gått

Är lite dålig på att blogga känner jag, så här kommer min vecka i bilder. Blir lite enklare så =) eller va f-n vi tar "min månad som gått" haha
Bröllop! Emma och Emil gifte sig. Finbesök av tjejerna. Älgjakt i Årjäng. Och mys med systeryster.


Elin

Den här bilden tillägnar jag dig. Eftersom du inte kan vara med på lördag så får du detta som tröstpris. Haha Aaron-tribute. It´s a hotdog.


Längtar

till lördag när jag ska få träffa mina tanter!! När vi ska plaska omkring i den varma babypoolen på gustavsvik och prata skit hihi min favoritsysselsättning.

Ska naturligtvis bli roligt att träffa alla andra där hemma med men det är något visst med få vara med personer som är mina alldeles egna personer.. =)

Gårdagens fest

Gårdagens fest kan sammanfattas på många sätt. Här kommer lite bilder... Heheh..



Andra tolkningar är singstar, jag har aldrig, meatloaf, east 17, diverse återblickar till da sweet 90´s, dooley´s, trumdans, vaniljvodka, hemliga pruttar, daryas nya facebook-kompis, mummel och mat, ragg, falukorv och yrande nattliga äventyr! hehe en rolig kväll med andra ord!


balla balla


Det gulligaste jag sett



"To keep from drifting apart, sea otters may sleep holding paws."

Hittade den här bilden på wikipedia när jag letade information till vårt nya fall om havsuttrar. Kan nog vara det gulligaste =)