Fun fun fun

Igår var det dags för den efterlängtade inflyttningsfesten/sexpartyt. Så kul. 12 tjejer och en tjej på 30 år som kom och visade upp deras nya varor inom sexleksaker hahha. Lustiga foton ett måste. När det var klart så försvann hälften som var nyktra, skulle jobba m.m. Resten förfestade på och drack Tequila Rose shots hahah. Bordet var rosa efteråt. Vissa vart lulliga, andra fulla och nån full som ett ägg som spillde tre gånger haha vi vet vem det var. Rolig. Sen kom jag och Darya på villovägar på vägen till krogen. Ett depåstopp hos Niclas med tårta och köttbulle. Vi störde nog så vi gick haha. Darya hittade en stolsdyna som fick vara cape resten av kvällen. Hahah så jag skrattade. Till alla passerande: Hej! Titta jag har en cape.
Så synd att batteriet tog slut i min mobil, skulle verkligen velat haft en bild av stolsdynan som stod rätt ut och som studsade runt med darya. Sen frimis. Crazydance med latinojympan-moves. Försöka få kontakt med folket. Sen dance battle på högtalarna. haha detta som verkar så bra och kul när man väl är där men som man ifrågasätter dagen efter hahah man ska inte ha hämningar. Ja sammanfattat var det en perfekt kväll.

Vaknade hos niclas, åt upp marängen i tårtan sen gick jag hem och tog reda på oredan hemma. Vin på golvet, ingen mopp och en massa illaluktande ciderflaskor =). Men det gick fort, sen läsa läsa och sist kom Pappa och Yvonne på besök klockan sju. Singstar och fika med donuts!  hihih

Nu blir det sova

ps. Mamma och Ingermar gifte sig igår! Bara två vittnen som fick komma för Ingemars barn kunde ju inte närvara. Men det gjorde inget, blir stor fest på påsk istället! Imorgon sticker de till Goa, Indien i tre veckor. Grattis! Vad köper man i bröllopspresent? Gärna förslag.

Kommentarer
Postat av: Elin

Tack för en superrolig kväll, bästa kvällen på mycket länge. Hälsa grattis till din mamma..
kram

Postat av: Linda

det låter så gulligt:)

2007-03-05 @ 12:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback