Ännu en dag..

.. har gått! Skoldagen var lika lång idag som igår. Började dagen med handledning och sen jobbade vi vidare på projektet som jag riktigt börjar tröttna på nu : ) vill bara att det ska bli klart!

Var jobbmässa idag på skolan, så var en hel del folk! Vi gick som vanligt runt och snodde åt oss lite fina grejer hih man måste ju passa på. Denna gång blev det lite te, kakor, smörgåsar (vilka jag knyckte 4 stycken och åt som kvällsmat haha! man får inte vara dum) och nyckelringar men mest godis, vilket resulterade i sockerchock och gjorde oss lite sega och förvirrade i slutet när vi skrev på rapporten haha förhoppningsvis fick vi fram vad vi menade iaf.



På lunchen gick vi på en lunchföreläsning med Johan Rheborg som pratade om kreativitet och en hel del komik. Var riktigt bra! Han är en rolig snubbe :D

Eftermiddagen förgylldes av en programträff där vi fick tillfälle att klaga lite och fick lite info om vad vi kunde läsa. Inte för exciting kanske, kom hem vid halv sex och var helt slut! Men efter att ha tagit det lugnt nu hela kvällen så är det dags att sova.. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Darya

haha ni och era mässor! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback