Tips

Spotify works in mysterious ways. Satt och sökte för någon månad sen efter en bra version av Leonard Cohens Hallelujah och snubblade över de här snubbarna. De är norska, de är lite klämkäcka, men så är det ju att vara norsk. Men de sjunger så otroligt bra att jag bortser från det och riskerar att få töntstämpel när jag rekommenderar dessa till Er nu hihi :D Men iaf att blunda och lyssna är att föredra.

Kurt Nilsen, Espen Lind, Askil Holm och Alejandro Fuentes.



Hallelujah




Never easy

Kommentarer
Postat av: Darya

haha såg det klippet för nåt år sen och jag gillar det inte alls! de är som du säger alldeles för klämkäcka och ingen kan göra den låten som jeff buckley! :)

Postat av: kristin

haha jag som lyssnade på hans version och tyckte han lät alldeles för vanlig :D alla har olika smak!

2009-02-15 @ 14:34:08
URL: http://kristinpettersson.blogg.se/
Postat av: Darya

Jeff Buckley vanlig!??! omg!! verkligen olika smak. Men så att du vet så var han först med den versionen. Leonard Cohen var först med låten men den versionen som norrmännen sjunger är Buckleys :)

2009-02-15 @ 16:53:25
URL: http://darya.blogg.se/
Postat av: kristin

haha vad spelar det för roll? Finns ju 10-20tals som har gjort covers på den låten, så varför skulle inte de också kunna göra det?

2009-02-15 @ 17:03:13
URL: http://kristinpettersson.blogg.se/
Postat av: Darya

Det jag menar att det är Jeff Buckleys version av den låten som du verkar tycka om. Han gjorde om Cohens version till sin egen och alla andra gör covers på Buckleys version! Klart att de kan göra cover på den, menade inte så. :)

2009-02-15 @ 20:10:31
URL: http://darya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback